in

O româncă gravidă fura cosmetice de mii de lire sterline. Va naște în pușcărie

O româncă de 25 de ani, însărcinată, a furat cosmetice de mii de lire sterline. Instanța nu a ținut cont de starea ei și a trimis-o la pușcărie.

Melania Elena Firu scotea cosmeticele din magazin într-o geantă căptușită cu folie de aluminiu pentru a nu fi detectată de porțile securizate, scrie Daily Gazette din Essex. Ea a fost prinsă când ieșea cu geanta plină dintr-un magazin Superdrug din Colchester.În geanta căptușită cu folie de aluminiu au fost găsite bunuri de peste 1.200 de lire sterline, potrivit procurorului.

Femeia a declarat, atunci când a fost prinsă, că bunurile furate dorea să le împartă cu prietenele sale și nu să le vândă.

Ea a fost arestată, după care elierată pe cauțiune. Însă, potrivit publicației citate, a dat o adresă falsă și nu s-a mai prezentat la proces.

 

A fost prinsă în timp ce folosea aceeași metodă de furt în altă regiune a Marii Britanii. Firu a fost condamnată la 22 de săptămâni de închisoare. Având în vedere că este gravidă în patru luni și jumătate, ea va naște în închisoare.

Ce mesaj i-a trimis un scoțian unui român care i-a furat telefonul: FUGI…!

Un tâlhar periculos a fost expulzat în România. Spărgea magazine de bijuterii în Londra deghizat în femeie

Român expulzat pentru skimming, se întoarce cu acte false în UK și dă iama în bancomate

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Operele „tovarășului Klauss Iohannis” pot fi citite acum și în LIMBA CHINEZĂ

Panică pe Northern Line. O persoană a fost lovită de tren