Menu
in

O româncă îl invită pe Cataramă să se infecteze cu coronavirus la Londra. „Vă cazez la mine”

„Domnule Cataramă, v-ați dus la Bărbulești într-o localitate carantinată, să vă infectați intenționat. Eu vă spun 99.99% că acele persoane pe care le-ați îmbrățișat erau negative. Dacă vreți chiar așa să fiți erou, vă invit la Londra să vă infectați. E gratis și e peste tot. Eu vă cazez la mine. (…) Veniți în spitale, vă invit eu peste tot, fără protecție să vă infectați, la fel cum s-a întâmplat cu mulți.(…) La dracu’ duceți-vă în câmp și stați acolo!”, a spus Anca, medic veterinar din Marea Britanie, în direct la Antena 3.

„Sigur sunteți medic? Un medic nu cred că vorbește așa!”, i-a răspuns politicianul.

Potrivit Antena 3, parchetul de pe lângă Judecătoria Urziceni a deschis un dosar penal pe numele lui Viorel Cataramă pentru săvârșirea infracțiunii de zădărnicire a combaterii bolilor, după ce acesta a mers într-o comună din județul Ialomița pentru a se infecta cu coronavirus.

Bucurie mare la Ţăndărei, după ieşirea din carantina totală: «Aștept să se dea drumu’ la avioane și am și plecat»

După aventura de la Bărbulești, Cataramă s-a lăudat pe Facebook: „Am fost în localitatea Bărbulești din județul Ialomița, unde sunt peste 70 de cazuri de coronavirus. M-am îmbrățișat cu mai mulți cetățeni de etnie romă, am socializat, după care m-am izolat acasă. Am ferma convingere că nu voi păți nimic și voi putea demonstra că falimentarea României și suprimarea drepturilor și libertăților noastre fundamentale a fost o mare eroare, iar cei vinovați vor trebui să răspundă mai devreme sau mai târziu! Am venit să discut cu oamenii și să mă îmbrățișez cu ei, deși sunt suspecți de coronavirus, deși localitatea e carantinată, cu mare risc, așa cum am spus cred că măsurile de ridicarea drepturilor și libertăților oamenilor și de falimentare a economiei este o măsură greșită”.

Anterior, omul de afaceri a vrut să se interneze într-unul dintre spitalele unde sunt tratați pacienți cu COVID-19 din București, însă nu i s-a permis accesul.

Fost candidat la prezindenţiale cere să fie lăsat să se autoinfecteze: «Stăm ca fraierii în casă»

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version