in

Panică pe aeroportul Gatwick din Londra. Un bărbat înarmat cu două cuțite, pus la pământ de polițiști


Un bărbat înarmat cu două cuțite i-a înspăimântat pe pasagerii de pe Aeroportul Gatwick, din sudul Londrei, în noaptea de 3 iunie.

Potrivit The Sun, acesta și-a făcut apariție în zona de securitate a aeroportului cu două cuțite lungi în fiecare mână.

Poliția a reușit să evacueze pasagerii și să îl doboare pe atacator cu pistoalele cu electroșocuri.Imaginile surprinse de camerele de supraveghere ale aeroportului arată cum bărbatul trece pe lângă un agent de securitate și o femeie.

O altă femeie care se afla în fața lui, fuge speriată, în timp ce atacatorul se îndrepta cu pași largi către porțile de plecare.

Însă, în momentul în care ajunge în zona unde se aflau doi polițiști, unul dintre aceștia a reușit să îl doboare folosind un pistol cu șocuri electrice de 50.000 de volți.

Bărbatul a fost apoi încătușat, moment în care din buzunar i-a căzut o stație radio.

Poliția Sussex a declarat că a răspuns cu privire la un incident în Terminalul de Sud de la aeroportul Gatwick, în jurul orei 02:00, luni, 3 iunie.

„Un bărbat a fost arestat pe suspiciunea de posesie a unei arme ofensive (cuțite) și amenințare și rămâne în custodia poliției”, au anunțat oamenii legii. Poliția a confirmat mai târziu că nu tratează incidentul ca fiind un act terorist.

„Gatwick tocmai a fost evacuat din cauza unei situații care punea în pericol pasagerii și poliția”, a scris pe o rețea de socializare unul dintre pasageri.

Aeroportul a fost evacuat temporar.

Irlanda de Nord. O jurnalistă a murit împușcată. Polițiști atacați cu sticle incendiare de teroriști ai New IRA
Din sfaturile lui Trump către britanici: „Părăsiți negocierile cu UE și nu mai plătiți nimic”

Vizita lui Donald Trup creează haos în societatea britanică. Ciocniri între susținătorii și criticii lui Trump, la Londra