Menu
in

Panică printre pasagerii unui autobuz din Londra. A intrat într-un zid: 15 răniți

Un autobuz plin cu pasageri a intrat într-un zid, în Romford, accidentul soldându-se cu 15 răniți. Din fericire nimeni nu a fost rănit grav.

Serviciile de urgență au intervenit în estul Londrei, scrie The Mirror, după ce un autobuz s-a izbit de un zid, pe o stradă aglomerată. Ofițerii Poliției Metropolitane au fost chemați pe Main Road, Romford, în jurul orei 13:55, miercuri (18 mai) cu privire la un accident.

Polițiștii și Serviciul de Ambulanță din Londra au constatat că un autobuz a părăsit șosea și s-a izbit de un zid. Inițial s-a stabilit că au fost 10 până la 15 victime, însă rănile lor nu le-au pus viața în pericol.

Cinci dintre răniți au fost transportați de urgență la spital, cu ambulanța, în timp ce altul a ajuns singur până acolo. Mai mulți au fost tratați și externați la fața locului.

Informații DEOSEBIT de importante: Cum trebuie raportat un accident la locul de muncă

Poliția Metropolitană a anunțat în această dimineață: „Nu există răni grave în urma acestui incident”.

Un purtător de cuvânt al Poliției a declarat: „Poliția a fost chemată miercuri, 18 mai, la ora 13:55, pentru un autobuz care a intrat în coliziune cu un zid, pe Main Road, Romford.”

Un serviciu de ambulanță din Londra a declarat: „Am trimis trei echipaje de ambulanță, un paramedic într-o mașină de răspuns, un ofițer de răspuns la incident, un paramedic avansat și membri ai echipei noastre de răspuns în zone periculoase (HART), primul dintre medicii noștri a sosit în șase minute.”

„Am tratat 15 pacienți la fața locului. Am dus cinci dintre acești pacienți la spital, iar un alt pacient a ajuns singur la spital. Restul de nouă pacienți au fost verificați și externați la fața locului.”


Panică printre pasagerii unui autobuz din Londra, a intrat într-un zid: 15 răniți…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 4]
Exit mobile version