PNL propune un plagiator ca reprezentant al românilor din Diaspora în Parlament

”Epidemia” plagiatului a ajuns și în Diaspora. În urma unei investigații inițiate de Gazeta Românească din Italia despre candidații la alegerile parlamentare în diaspora, a rezultat că Victor Ionescu, prim-vicepreședinte coordonator al filialei PNL Diaspora, a publicat o carte care, în urma unei analize făcute de o persoană din mediul universitar, arată a fi un PLAGIAT.

„Cel puţin 93,20% din această carte nu este contribuţie proprie”, se arată în analiza menționată.

Nu ne-am fi oprit în mod special la Victor Ionescu, dar acesta a fost printre primii care a declarat că are intenția de a reprezenta românii din diaspora în Parlamentul României.

Chiar surse oficiale din cadrul PNL ne-au confirmat că va fi candidat pe primul loc pentru Camera Deputaților. Nu demult, la mijlocul lunii august, Ionescu declara într-un interviu publicat pe site-ul PNL: ”…doresc să candidez pentru un mandat de deputat de diaspora la alegerile din această toamnă. Cred că experiența acumulată în cei aproape 20 de ani de acțiune politică, precum și încrederea de care mă bucur în rândul majorității comunităților de români din străinătate mă vor ajuta în acest demers…”.

 Nu știm însă ce încredere pot avea românii din diaspora într-o persoană care publică studii și cărți despre doctrine politice, copiate în proporție de peste 90%.

Volumul pentru care Gazeta Românească a solicitat analiza unui profesionist, a unei persoane din mediul universitar, este ”Creștin-Democrația europeană și Creștin-Democrația românească”, carte apărută la Editura Lumen, în anul 2006.

Analiza lucrării lui Victor Ionescu, pe larg, în Gazeta Românească.


 

 

Așteptăm din partea conducerii centrale a PNL și implicit PNL Diaspora să transmită dacă există intenția de a-l promova în continuare pe Victor Ionescu pentru a ocupa primul loc pe lista candidaților la alegerile parlamentare, pentru a reprezenta milioane de români din diaspora.

Șefii PNL Diaspora îl desființează pe deputatul Aurelian Mihai. „Nu este susținut de liberalii din diaspora pentru un nou mandat”

Organizaţii PNL din Spania şi Italia își declară INDEPENDENŢA faţă de Bucureşti. „S-au promovat incompetenţi care şi-au demonstrat impotenţa”

Președintele PNL Diaspora – legături periculoase cu SECURIȘTI din Serbia

DRP racolează AGENŢI DE INFLUENŢĂ și INFORMATORI în diaspora: “Vreți să fiți comunicatorii noștri?”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Întorsătură neașteptată în cazul Brexit. Instanța este pe cale să trimită decizia în Parlamentul Britanic

Insula Păpuşilor: Locul din care veţi pleca îngroziţi de imaginile de coşmar