in

Poliția caută de o săptămână un român dispărut în Scoția


Polițiștii care caută un român dispărut de o săptămână în Aberdeenshire, Scoția, trebuie să revizuiască zona în care a fost văzut pentru ultima dată acesta.

Marian Pavel, domiciliat în Huntly, Aberdeenshire, a fost văzută ultima oară aproape de o fabrică de dulciuri din localitatea Dean miercuri, 20 februarie, la ora 19.30.

Poliția a declarat că s-au efectuat căutări extinse în zona fabricii de pe Steven Road, dar Pavel parcă a dispărut fără urmă.

Ofițerii au declarat că intenționează să se întoarcă în zonă miercuri seara (27 februarie) pentru a discuta cu oamenii care locuiesc și lucrează acolo, în speranța că vor avea noi informații.

Persoana dispărută este în vârstă de 45 de ani și este descris ca având 1,82 m înălțime, cu părul brun, ras în părți și prins în coadă, la spate.

Are o cicatrice pe obrazul drept și a fost văzută ultima dată purtând un pulover albastru închis, o căciulă de lână gri, blugi albaștri și pantofi negri.

Inspectorul Matt Smith a declarat: „Sperăm că vom revizui zona în care a fost văzut ultima dată Marian, vom putea să vorbim cu oameni care au fost în zonă săptămâna trecută și s-ar putea să-l fi văzut.  Rog pe oricine care are orice informație să discute cu orice ofițer sau să ne contacteze la 101, folosind numărul de referință 4314 din 20 februarie”.
Franța. Imigranți ilegali, aproape de hipotermie în tirul condus de un român. Au chemat poliția să îi salveze

Cum păcălesc samsarii de mașini cu volan pe dreapta autoritățile din România