in

Poliția caută o româncă dispărută în Barking din 2017: „Nu avem dovezi că i s-a întâmplat ceva rău”

Ștefania Otilia Malinici (cunoscută sub numele de Otilia) nu a mai fost văzută de prieteni sau familie de când a plecat din casa unde locuia, în Barking, miercuri, 6 septembrie 2017.

Otilia, care avea 37 de ani în momentul dispariției, este clasificată ca fiind vulnerabilă și, în anii care au urmat, nu a luat contact cu soțul sau cu copiii ei.

Ultima dată, Otilia a fost observată pe 9 octombrie 2017 când a apărut pe imaginile unei camere stradale de pe Green Lane, în Ilford.

De atunci, polițiștii nu au reușit să o contacteze.

Ofițerii care se ocupă de cazul ei fac din nou apel pentru ca Otilia să contacteze familia. Polițiștii cer ca oricine are informații despre locul în care ar putea fi femeia, să ia legătura cu oamenii legii.

Când a fost văzută ultima dată, femeia purta un tricou negru cu un motiv mare de culoare deschisă, blugi închiși la culoare, cizme până la mijlocul gambei și o jachetă de culoare închisă trei sferturi și avea părul vopsit roșcat.

Româncă, dată dispărută în Stoke-on-Trent. Nu a mai fost văzută de câteva zile

Inspectorul detectiv Frank Copley, de la Unitatea de protecție publică din zona de est a Poliției Metropolotane, a spus: „Au trecut câțiva ani de când Otilia a fost dată dispărută și ne continuăm activitatea pentru a afla unde se află. Nu avem nicio dovadă i s-ar fi întâmplat ceva rău și dacă Otilia este la curent cu acest apel, o rugăm să ia legătura cu noi.”

„De asemenea, îndemnăm ca oricine ar putea să o cunoască pe Otilia sau știe unde se află, să se prezinte fără alte întârzieri la poliție. Nu veți avea probleme, scopul nostru este să ne asigurăm că ea este bine”, a mai spus polițistul.

Ofițerii are informații despre locul în care se află româncă este rugat să apeleze poliția la 101 sau „Persoane dispărute” la 116000.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Trei adolescenți de 15-17 ani, arestați pentru uciderea taximetristului român în Tottenham

Londra: Băiat de 16 ani lovit intenționat cu mașina și apoi înjunghiat de patru interlopi