in

Relaxarea începe să miroasă urât! Parcurile din Londra s-au umplut de excremente umane

Locuitorii din Tooting, sudul Londrei, s-au saturat de cei care folosesc locurile publice pentru a-și face nevoile.

Un grup de rezidenți a scris consiliului local, avertizând cu privire la o „problemă din ce în ce mai gravă a excrementelor umane” din parc, în special în zonele împădurite.

În scrisoare, grupul Friends of Tooting Common solicită toalete ecologice noi „pentru a evita utilizarea nesanitară și necorespunzătoare a tufișurilor și a zonelor împădurite”.

Locuitorii îndeamnă, de asemenea, Consiliul Wandsworth să ofere o „semnalizare clară” pentru a îndrepta oamenii spre toaletele publice. Odată cu încălzirea vremii și cu relaxarea restricțiilor, tot mai mulți oameni doresc să petreacă perioade mai lungi în grupuri, în aer liber.

Anglia. Relaxare cu scandal. Clienții unui pub au invadat strada fără a ține cont de măsurile de protecție

Localnicul Jasmine Dahl, 45 de ani, a declarat pentru MyLondon: „Nu este nimic mai urât decât să vezi excremente umane. Locuiesc lângă Clapham Common și sunt nevoit să văd aproximativ 10 nesimțiți pe an care fac pipi lângă copaci.”


Un purtător de cuvânt al Consiliului Wandsworth a declarat, la rândul său: „Nu există nicio scuză pentru ca oamenii să trateze spațiile comune în acest fel. Există toalete la cafenea și evaluăm modalitățile prin care putem crește disponibilitatea în comun, inclusiv utilizarea temporară a unor toalete ecologice.”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Marea Britanie, în așteptarea caniculei. Se anunță 31 de grade Celsius

Războiul cocainei în Anglia. Unul dintre capii rețelei, împușcat în fața casei după ce poliția i-a confiscat droguri de 20 de milioane de lire sterline