in

Român expulzat pentru skimming, se întoarce cu acte false în UK și dă iama în bancomate

Un român expulzat, în decembrie 2015, pentru folosirea de dispozitive de skimming pe bancomatele din Marea Britanie s-a întors ilegal și și-a reluat activitatea.

Vasile Viorel Varga a fost condamnat, anul trecut, la 22 de lui de închisoare pentru deținerea de aparate utilizate la fraudă și furt din bancomate, sentință redusă apoi la 16 luni de pușcărie. Vasile a fost expulzat în România, în decembrie anul trecut, fiindu-i interzis să se mai întoarcă în Marea Britanie.

Totuși, pe 17 august, el a fost surprins de un trecător în timp ce monta un dispozitiv de skimming pe un bancomat din Dalton, Huddersfield, West Yorkshire.

Potrivit procurorului, dispozitivul montat de Varga consta într-o mini-cameră, un cititor de carduri și o față falsă pentru blocarea cardului și citirea numărului PIN.În autoturismul condus de român a fost găsită o listă cu coduri poștale ale locurilor în care sunt montate bancomate stradale în în Huddersfield și Liverpool.

El a mințit polițiștii că se află în Yorkshire pentru a găsi un loc de muncă. Apărătorul românului a spus că acesta se afla în Marea Britanie pentru a-și găsi fiica de patru ani, născută aici.

 

Vasile Varga a fost condamnat, de data aceasta, la doi ani și patru luni de închisoare, după executarea cărora va fi din nou deportat.

Au furat peste un milion de dolari. Lovituri în Marea Britanie, Danemarca și Italia

„Ursul Carpatin”, condamnat pentru carduri false. În Marea Britanie este acuzat de răpire, sechestrare, şantaj şi vătămare corporală

Puneau dispozitive de skimming la bancomate

Au furat 60.000 de coduri PIN prin montarea de camere spion la bancomate

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]

Promisiuni pentru tinerii din România: Bani la căsătorie, „pentru recunoaşterea contribuţiei aduse naţiunii”

O nouă cale ferată între Londra şi Oxford. Primele trenuri vor circula din decembrie