in

Român extrădat și pedepsit în Marea Britanie. A fugit în țară după ce a bătut o tânără în Maidstone

extrădat în Marea Britanie

Un român a fost extrădat în Marea Britanie, din România, unde a fost judecat și condamnat la șase ani de închisoare.

Acesta a desfigurat în bătaie o tânără pe care a întâlnit-o pe stradă după ce pierduse bani la o sală de jocuri din Maidstone.

Românul Gabriel Călin, în vârstă de 28 de ani, a primit acum o pedeapsă de șase ani și o lună de închisoare după ce a fost găsit vinovat de vătămare corporală gravă.

Călin, fără adresă fixă, fusese în sala de jocuri Week Street, Cashino, pe 16 aprilie 2019.

Acesta a fost surprins apoi de camerele de supraveghere mergând în spatele victimei sale, în timp ce aceasta se îndrepta spre casă.

Femeia a povestit juriului cum a terminat munca și a pornit spre casă, când a observat că un bărbat mergea în aceeași direcție.

Ea și-a amintit: „Am auzit pași în spatele meu. M-am speriat și am țipat. M-a prins de încheietura mâinii și a spus: «Este în regulă!» Atunci i m-a lovit cu pumnul în față”.

Tânăra a mai povestit cum a fost doborâtă la pământ și a început să își scuipe dinți, în timp ce i s-a umplut gura de sânge.

A atacat o femeie și a lăsat-o să moară, român condamnat pe viață în Marea Britanie

A avut însă curajul să riposteze, lovind-l cu piciorul în stomac, în timp ce acesta continua să o lovească cu pumnul.

După incident, Călin a fugit în România, unde a fost ulterior arestat și extrădat în Kent, după ce a petrecut o lună în închisoare.

Sentința fusese amânată pentru un raport psihiatric și pentru a evalua orice risc pe care Călin îl prezenta pentru public.

Judecătorul a spus că este „un caz foarte îngrijorător”, dar a decis că românul nu este un infractor periculos, însă va fi deportat la ieșirea din închisoare.

Bărbatul nu are condamnări anterioare în Marea Britanie pentru violență, dar a fost condamnat la doi ani și jumătate în România în 2015, pentru o infracțiune de conducere și una de intrare ilegală.

După verdict, avocatul lui Calin, Richard Furlong, a susținut că clientul său, care nu a depus mărturie, era beat și ceruse indicații către o benzinărie.


…Român extrădat și pedepsit în Marea Britanie. A fugit în țară după ce a bătut o tânără în Maidstone…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]

O familie de români a părăsit țara pentru a lucra în sistemul medial britanic: „Am plecat de FOAME”

O familie de români a părăsit țara pentru a lucra în sistemul medical britanic: „Am plecat de FOAME”

împușcat mortal

Român împușcat mortal în Marea Britanie. Familia este îngrozită: „Mihai era un bărbat de casă”