in

Anglia, șofer român găsit mort în cabina Tirului în care lucra. “Ai murit departe! Pentru niște amărâți de bani“

Un şofer român a murit subit în Anglia

Un şofer român a murit subit în Anglia. A fost găsit mort în cabina Tirului în care lucra. Era angajat de doar trei zile și era fericit că își găsise un loc de muncă. Anunțul a fost făcut de sora sa din Italia.
Dansator român de 31 de ani din Londra, mort subit. „Ca un fulger a venit această veste”

Un şofer român a murit subit în Anglia

Un şofer român a murit subit în Anglia -La trei zile după ce începuse să lucreze pentru o nouă companie, Adrian a fost găsit mort în cabina TIR-ului în care lucra. Se întâmpla la sfârşitul lunii mai. Acum sora lui, stabilită în Italia, încearcă să strângă bani să îşi aducă fratele în ţară, în Fălticeni, pentru a-l îngropa creştineşte. Cei doi îşi pierduseră şi mama, scrie Observatornews.

„Fratele meu a decedat in cabina de TIR unde muncea de numai 3 zile. Cu mare durere în suflet apelez la oricine mă poate susține în momentul de față. Suma de care avem nevoie nu este foarte mare, deoarece s-au strâns deja ceva bănuți. Prietenii s-au mobilizat și sunt alături de mine. Vă mulțumesc. Ai murit departe! Pentru niște amărâți de bani“, este mesajul Mirelei postat pe site-ul dedicat donaților, gofundme.com.
>>> Vedeta TV și fosta Miss Bikini moare „în mod neașteptat” la 32 de ani. „Era un suflet frumos”

„Dumnezeu să te ierte”

Un şofer român a murit subit în Anglia – Vestea morţii tânărului care avea toată viaţa înainte i-a cutremurat pe apropiaţi. Mesajele au curs pe reţelele de socializare. „Dumnezeu să-l odihnească în pace, prea dureros si foarte trist, drum lin lângă mamy tău Ady”, „Dumnezeu sa te ierte si odihna vesnica,imi pare nespus de rau ca nu am apucat sa ne mai vedem de ff.mult timp”, „Nu pot sa cred!!!!!! Nepotul meu Adrian ne-a făcut cea mai grea figură….ne-a părăsit! Dumnezeu sa aibă grijă de tine”, „Eu cred ca toți cei care l-au cunoscut și toți prietenii lui vor veni sa-l întâlnească pt ultima dată și să-l conducă pe ultimul drum, ultima întâlnire….ultima….”

„Fratele meu drag,mi-e dor de tine! Dumnezeu să te odihnească în pace”, „Deci nu cred că ai plecat de lângă noi ,nu cred nu cred nu cred”, „Odihna vesnica…prea tânăr te-ai dus…”, „Offfffff de ce?????? Ai plecat prea devreme la mama!!!!! Odihnește-te in pace fratello mio”, „Ohhhh nu se poate asa tinar ai plecat Adi !!! Nu pot sa cred !!”, „Adrian, în loc sa ne chemi la nunta ta, ai ales sa ne frângi inimile tuturor de tristețe și neputință… acum cred ca te uiți la noi și râzi de fiecare”.
>>> Învățătoare din Marea Britanie moare brusc la doar 26 de ani. „Era în formă, făcea 10.000 de pași pe zi”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 4.5]

tineri Marea Britanie supuși riscului exploatare

Număr record de tineri din Marea Britanie „supuși riscului de exploatare” în această vară

Român găsit mort Londra înjunghiat ficat

Român găsit mort la Londra, în zona Crystal Palace, înjunghiat în ficat