in

Românca dată dispărută de Revelion a fost găsită. Poliția: „Doar a plecat de acasă”

Românca de 29 de ani dată dispărută în ajunul Anului Nou a anunțat poliția din Sussex că ea și ful său de un an și jumătate sunt bine. Potrivit familiei care stă în Uckfield, Sussex, românca a plecat să cumpere o sticlă de vin și un încărcător de telefon și nu s-a mai întors.

După ce familia a anunțat dispariția ei, polițiștii au declanșat operațiunea de căutare, lipind afișe cu cei doi și anunțând cazul în presă. Mai mult, Poliția Metropolitană din Londra a intrat în alertă, distribuind pliante cu chipul celor doi în zona unde locuise femeia mai înainte.

Se pare însă că nu a fost vorba de o dispariție, ci pur și simplu de alegerea Ilenei Tomoiaga de a pleca de acasă. Ea le-a trimis polițiștilor și o fotografie în care apare alături de fiul său, pentru a dovedi că totul este în regulă.

Un reprezentant al Poliției Sussex a spus că dovezile indică faptul că Ileana a părăsit pur și simplu casa, nefiind vorba despre condiții suspecte. Polițiștilor li se pare totuși ciudat faptul că Ileana nu avea nimic pregătit pentru a părăsi casa, chiar și pentru o perioadă scurtă.

O româncă și fiul ei de un an și jumătate au dispărut în Ajunul Anului Nou

O româncă de 21 de ani, dată dispărută

UPDATE: A dispărut în nord-estul Londrei. Familia este disperată! Cine are informații poate contacta Ziarul Românesc

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Cursuri GRATUITE pentru români la Centrul Comunitar din Wembley

Rușinos! Infractor bulgar transformat în român de presa de scandal din Marea Britanie