in

Români în UK: „M-a forțat să muncesc fără bani”. „Onorată instanță, e un bețiv, minte!”

Un român susține că a fost forțat să lucreze pe nimic de către un cuplu, tot de români. Aceștia susțin, la rândul lor, că omul este un bețiv care fabulează.

Marius Florea, în vârstă de 39 de ani, în acuză pe Adrian Bostan și Mioara Toma (foto) că i-au confiscat cartea de identitate și nu i-au plătit salariul de 1000 de lire sterline pe lună pentru care a muncit într-un depozit DHL din apropiere de Leeds.

El spune că a fost angajat, în noiembrie 2014, prin agenția de muncă Blue Arrow.

Aceștia nu recunosc acuzațiile ce le sunt aduse de către anchetatori, de exploatare cu bună știință a lui Florea și ținerea lui în servitute timp de șase luni, scrie thetelegraphandargus.co.uk.Curtea din Bradford l-a audiat pe Florea care a povestit că a venit în Marea Britanie cu un microbuz din Brașov, în octombrie 2014.

El susține că a locuit cu inculpații până în aprilie 2015, când toți s-au mutat la o altă adresă. El a declarat că toți banii îi erau luați de Bostan, în afară de o mică sumă pe care o primea pentru țigări și alcool.

Când s-a plâns, Bostan l-a atacat, susține el: „M-a lovit atât de tare încât am zburat doi metri și m-am lovit cu capul de perete”.

Cel acuzat a declarat că Florea minte și că umbla beat mai toată ziua: „Nici nu putea să meargă la muncă de beat ce era”.

Avocatul celor doi parteneri susține că Florea plătea 80 de lire sterline pe săptămână pentru pat și masă și că s-a dus la poliție din cauză că cei doi i-au spus în aprilie să părăsească locuința din cauza comportamentului său.

Procesul continuă.

Români ținuți în condiții de sclavie. „Nu ai ce să mănânci? Mănâncă pietre”

Trei românce își făcuseră bordel în Harrow. Vecinii au chemat poliția

Tinerele din România, ademenite să se prostitueze în Marea Britanie: „Doar te dezbraci, dansezi și faci o grămadă de bani”

Sclavagism în Marea Britanie! Un român și fiul său exploatau o poloneză însărcinată

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Marii bucătari, ameninţaţi de şomaj: s-a inventat robotul care găteşte mai bine decât Jamie Oliver

Atenție, părinți! Se simplifică procedura pentru călătoria în străinătate a minorilor români