in

Români violatori în serie în Manchester. Au batjocorit fete de 12-13 ani într-un parc

Patru români au primit peste 25 de ani de închisoare, fiind acuzați de exploatare sexuală și violarea a unor copii din Levenshulme, Manchester.

Condamnările se referă la infracțiuni comise între 2016 și 2018 împotriva a trei fete care aveau vârste cuprinse între 12 și 15 ani, în momentul abuzului.

Ancheta a constatat că grupul a atras victime tinere și vulnerabile și le-a supus abuzurilor sistematice pe o perioadă îndelungată.

O victimă – care avea 12 ani în momentul în care a început abuzul – a fost violată de Sebastian Bălțatu. Aceeași victimă a fost violată și în alte ocazii de Parizian Călin, care era cunoscut și ca David. Mai mult, acesta le-a facilitat și altor bărbați pentru a o viola.

Ilie Daniel Bălțatu – cunoscut sub numele de Danny – a folosit Facebook pentru a o atrage pe aceeași fată, înainte de a o incita să se implice în activități sexuale. El a agresat-o sexual, pe când aceasta avea sub 13 ani.

În anul următor, el a mai făcut sex cu o altă fetiță, de 13 ani în trei ocazii diferite.

Adrian Călin a fost găsit vinovat după ce a incitat o fată de 15 ani să aibă activități sexuale. 

Luni, 23 septembrie 2019, cei patru bărbați au fost condamnați la Manchester Crown Court.

Parizian Călin, 21 de ani, din Slade Lane, Levenshulme a fost condamnat la 13 ani de închisoare. El va apărea, de asemenea, în registrul infractorilor sexuali pe viață și va fi supus unui ordin de prevenire a vătămărilor sexuale timp de 13 ani.

El a fost găsit vinovat de o serie de infracțiuni, inclusiv patru acuzații de viol asupra unui copil sub 13 ani.

Ilie Daniel Baltatu, 22 de ani, din Manchester, a fost condamnat la 8 ani și o lună de închisoare.

Acesta a pledat vinovat pentru o serie de infracțiuni, inclusiv activități sexuale cu un copil.

Sebastian Bălțatu, 18 ani, a fost condamnat la 3 ani de închisoare și va rămâne în registrul infractorilor sexuali pe viață. El a fost găsit vinovat de violarea unui copil sub 13 ani, însă a primit o pedeapsă mai mică pentru că era minor la momentul infracțiunii.

Adrian Calin, 21 de ani, din Reynell Road, Levenshulme, a fost condamnat la 1 an de, pledând vinovat la infracțiunea de a provoca sau incita un copil să se angajeze în activități sexuale.

Alți membri ai bandei au fugit în România și nu au fost încă identificați.

„Niciun cuvânt nu poate explica prin ce am fost trecut. La acea vreme, habar nu aveam ce se întâmpla. Anxietatea mea se agrava și uram să fiu lăsată pe cont propriu. Acum nici nu pot să merg în magazinul de la colț fără să fiu neliniștită sau speriată. Impactul pe care l-a avut asupra vieții mele este de neimaginat”, a declarat una dintre victime.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]

Care este linia de metrou din Londra unde se petrec cele mai multe agresiuni sexuale

Brexit! Curtea Supremă a decis cu privire la suspendarea Parlamentului!