in

România la Târgul de VinuriAmbasadorul României, Dr. Ion Jinga, a vizitat pavilionul României organizat cu prilejul Târgului Internaţional de Vinuri de la Londra (17-19 mai 2011) de Ministerul Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri şi Centrul Român pentru Promovarea Comerţului în colaborare cu Asociaţia Producătorilor şi Exportatorilor de Vin din România.

La ediţia din acest an a Târgului (www.londonwinefair.com) au fost prezente 11 companii reprezentative din industria vinului românesc: Agricola Stirbey, Carl Reh Winery, Crama Ceptura, Cramele Recas, Domeniile Sahateni, Domeniul Coroanei Segarcea, Halewood România, Senator Prodimpex, Serve Ceptura, Vincon Vrancea şi Wine Princess. Ambasadorul României a apreciat selecţia de vinuri expusă de firmele româneşti, a discutat cu reprezentanţii firmelor româneşti şi i-a asigurat de sprijinul Ambasadei privind intensificarea acţiunilor de promovare a vinurilor româneşti în Marea Britanie.

Târgul Internaţional de Vinuri de la Londra este una dintre cele importante manifestări din Europa la care participă importatori, comercianţi, producători, agenţi, deţinători de restaurante, somelieri, oferind oportunitatea întâlnirii furnizorilor şi producătorilor din domeniu.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Aşa am ajuns fotografi la Londra

Big Issue, afacerea romilor români