in

Război contra hoților români, înaintea OlimpiadeiDupă o descindere în locuința unor hoți români, Metropolitan Police a promis că va face Londra un “loc foarte neconfortabil” pentru hoții de buzunare, în perioada de dinaintea Jocurilor Olimpice, scrie Evening Standard.

Ofițeri în civil au descins pe 20 octombrie, dimineața devreme, într-o casă din estul Londrei, având informații că acolo stau infractori care operează pe liniile de transport ale Londrei. În urma raidului, parte a Proiectului Spiderweb de stopare a furturilor din buzunare, au fost arestați doi bărbați, acuzați că dețin bunuri furate.

Poliția crede că șapte hoți români folosesc proprietatea de lângă West Ham Park din Newham și spune că unii dintre ei au fost înregistrați de camerele de luat vederi furând de la pasagerii din autobuze.


Acțiunea a fost efectuată în cadrul unei noi campanii – Don’t Give Them An Inch -, lansată de Poliția Metropolitană, de Poliția Transporturi lor și de Departamentul de Transport al Londrei, care îi avertizează pe călători să fie atenți la hoții de buzunare. Autoritățile se așteaptă ca hoți din întreaga lume să ia cu asalt sistemul de transport pe timpul Jocurilor Olimpice din 2012.

Poliția spune că hoții de buzunare au în vizor în special portofelele și smartphone-uri. Inspectorul șef Colin Carswell de la Comandamentul pentru Siguranța Transportului de la Poliția Metropolitană, a declarat: “Întâlnim hoți din întreaga lume și suntem hotărâți să le arătăm de ce nu este o idee bună să vină. Dacă o vor face, se vor trezi foarte repede arestați”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Amendă pentru terenurile lăsate în paragină

29 octombrie 2011