in

Scandal în nordul Londrei: Vecinii împiedică forțele de ordine să evacueze o familie din Walthamstow

Zeci de oameni furioși vor să facă dreptate singuri și au creat o blocadă pe stradă, pentru a opri  evacuarea unei familii formate dintr-o mamă și trei copii, din casa lor din Walthamstow.

Zeci de prieteni și susținători s-au alăturat unui protest spontan, pe stradă, în această dimineață (marți, 29 iunie), după ce s-a răspândit vestea că executorii judecătorești încearcă să o forțeze pe femeie și pe copii să iasă din casă.

Femeia spune că a trăit acolo întreaga ei viață – și a spus că i s-a solicitat mutarea undeva într-o casă cu o singură cameră.

Astfel, zeci de oameni s-au adunat pe o stradă, lângă stația Blackhorse Road, pentru a se opune evacuării, scrie My London.

În jur de 60 – 70 de persoane au protestat pe stradă „ore întregi”, iar executorul a plecat fără niciun rezultat.

Marea Britanie: Evacuarea CHIRIAȘILOR, interzisă încă patru săptămâni


London Renters Union a postat pe Twitter: „Executorii judecătorești au plecat! Încă apărăm o familie de patru persoane din Walthamstow de la evacuare de către un proprietar privat”.

Waltham Forest Council a declarat pentru My London că a găsit cazare provizorie pentru familie, în Londra.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 3.3]

VIDEO – Ofițerul medical al lui Boris Johnson pe probleme de COVID, hărțuit în plină stradă. Chris Whitty, ținta activiștilor anti-vaccinare

Judecătorul irlandez către două hoațe din România: „De ce nu învățați limba engleză? Cazarea este gratuită la închisoare”