in

Judecătorul irlandez către două hoațe din România: „De ce nu învățați limba engleză? Cazarea este gratuită la închisoare”

Un judecător le-a întrebat pe două hoațe din România de ce nu au învățat limba engleză după șase ani petrecuți în Irlanda.

Maria (23) și Rodica (25) Rostas s-au prezentat în fața Tribunalului Districtual Letterkenny, din districtul Co Donegal, pentru o serie de acuzații legate de furt de magazine.

Femeile au recunoscut toate acuzațiile care le-au fost aduse, scrie Sunday World.

Articolele furate includeau produse alimentare și îmbrăcăminte pentru copii în valoare de peste 270 de euro.

Judecătorul Mitchell le-a întrebat pe femei „De ce nu ați învățat engleza în șase ani. Vreți să vă întoarceți în România? Putem aranja asta.”

Maria a spus instanței că nu are de muncă, iar Rodica vindea revista Big Issue din care câștiga 20 de euro pe zi.

Hoațe de buzunare din România, spaima studenților din Manchester. Furau tot ce prindeau

Procurorul a declarat că cele două erau susținute de familiile lor care lucrau în spălătoriile auto locale.

Judecătorul a adăugat: „Presupun că în magazinele din România trebuie să plătiți bunurile. Dacă furați, trebuie să compensați magazinele”.

El a adăugat că este dezamăgit că femeile nu au bani economisiți pentru a compensa magazinele, furturile având loc în urmă cu mai bine de un an.

Judecătorul a amânat cazul până săptămâna viitoare pentru a le permite femeilor să adune banii pe care să îi înapoieze magazinelor și le-a avertizat că, în caz contrar, se vor confrunta cu consecințe grave.

„Dacă nu plătiți, călătoria și cazarea sunt gratuite la închisoarea Mountjoy. Cred că niciuna dintre voi nu ar dori să vadă interiorul unei închisori irlandeze?” a adăugat el.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 7 In medie: 4.9]

Scandal în nordul Londrei: Vecinii împiedică forțele de ordine să evacueze o familie din Walthamstow

Șase răniți în incendiul uriaș de lângă stația Elephant and Castle. De la ce a pornit focul care a băgat în sperieți toată Londra