in

Românii din Anglia, obligați prin lege să participe la RECENSĂMÂNTUL din 2021. Cine nu oferă toate informațiile va fi amendat

În Anglia și Țara Galilor se organizează, la fiecare 10 ani, un recensământ general care oferă o imagine a tuturor persoanelor și gospodăriilor din cele două națiuni britanice.

Următorul recensământ va avea loc duminică, 21 martie 2021.

Răspunsurile date la întrebările recensământului vor ajuta organizațiile guvernamentale să ia decizii cu privire la planificarea și finanțarea serviciilor publice, inclusiv transportul, educația și asistența medicală, se arată pe pagina Guvernului Regatului Unit.

Census 2021 – Romanian Women in UK

Fiecare gospodărie trebuie să completeze recensământul duminică, 21 martie 2021 sau cât mai curând posibil. Dacă ați răspuns înainte de 21 martie și lucrurile s-au schimbat, trebuie să anunțați.

Recensământul ar trebui să dureze aproximativ 10 minute pentru întrebările gospodăriei și 10 minute de fiecare persoană.

Pentru mai multe despre informații despre recensământul din 2011, vizitați site-ul web al Oficiului pentru Național de Statistică (ONS).


Informațiile pe care le oferiți la recensământ vor oferi cea mai bună imagine a nevoilor tuturor celor din Anglia și Țara Galilor.

Recesamant – Important de stiut

ATENȚIE! Sunteți obligați PRIN LEGE să completați datele recensământului.

Este o infracțiune să furnizați informații false sau să nu completați datele și puteți fi amendat cu până la 1.000 de lire sterline. Unele întrebări sunt etichetate în mod clar ca voluntare. Nu este o infracțiune dacă nu răspundeți la acestea.

Potrivit ONS, în statisticile publicate, persoanele nu vor fi identificate, iar informațiile personale sunt protejate de lege.

Informațiile personale sunt orice informații care ar putea permite identificarea dvs., de exemplu numele, adresa sau data nașterii. Nu împărtășim acest lucru cu nimeni.

Evidența recensământului este păstrată în siguranță timp de 100 de ani și numai atunci poate fi văzută de generațiile viitoare.

Toți cei care lucrează la recensământ semnează angajamentul privind confidențialitatea. Este infracțiune divulgarea în mod ilegal de date personale de recensământ.

Pentru a afla mai multe despre modul în care vi se păstrează datele în siguranță, accesați site-ul ONS.

Articole similare:

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Când se va putea aplica pentru următoarea subvenție pentru persoanele Self Employed și ce modificări au fost aduse

Baia de sânge continuă în Londra. Încă un tânăr de 19 ani și-a pierdut viața după ce a fost înjunghiat în stradă