Senator liberal, apel către diaspora: „Sunați-vă rudele din țară să voteze împotriva PSD”

Senatorul liberal Ben-Oni Ardelean a făcut un apel, vineri, 3 iunie, la românii din diaspora, să-i sune pe cei pe care îi cunosc în ţară pentru a ieşi la vot la alegerile locale, pentru ca să se instaleze din nou „o mafie PSD”, scrie Evenimentul Zilei.

„S-ar putea ca datorită faptului că cei din diaspora consideră că nu pot să voteze, s-ar putea ca ei să considere că aceste alegeri sunt neimportante. Ceea ce vreau să spun este că este extrem de important ceea ce se va întâmpla pe 5 iunie, acesta va trasa un mers politic care se va concretiza în toamnă, cu alegerile parlamentare. Fac un apel la toţi cei din diaspora, la fel cum am făcut la alegerile prezidenţiale în 2014, să sune acasă – mama, tata, părinţii, prietenii din copilărie, este un pericol evident ca în anumite localităţi să se instaleze din nou o mafie PSD, o camarilă care să nu facă decât să acapareze statul şi cred că lucrul acesta este evident în anumite localităţi’, a afirmat Ardelean la o conferinţă de presă.

El a spus că România trebuie să scape o dată pentru totdeauna de „anumite zone de sărăcie”.

 

„De aceea, fac apel la diaspora românească pentru a evita din nou un socialism exacerbat în România, să sune pe toţi pe care îi cunosc în ţară şi să-i îndemne să iasă la vot. Este important ca România să scape o dată pentru totdeauna de anumite zone de sărăcie, întreţinute şi susţinute cu mulţi bani de la bugetul statului pentru a realiza acolo o zonă de asistaţi sociali‘, a adăugat Ardelean.

Dosarul alegerilor din 2014. DNA cere anchetarea fostului ministrul de Externe Titus Corlățean

Românii din străinătate refuză să se înscrie în Registrul Electoral pentru a vota prin corespondență

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Socrul fotbalistului Gareth Bale, condamnat la 10 ani de închisoare pentru fraudă

Pui cu sos curry