Serbarea pomului de Crăciun 2015Ziarul Românesc Weekly vă invită duminică, 6 decembrie 2015, să îl întâlniți pe Moș Crăciun!

Am dat STARTUL înscrierilor pentru cea de-a 3-a ediție a Serbării Pomului de Crăciun. Dacă aveți pitici cu vârste cuprinse între 0-18 ani și vreți să petreacă o zi de neuitat, așteptăm să îi înscrieți pe lista moșului.  Nu vă costă nimic!

Trimiteți nume, prenume, vârsta copilului/copiilor și un număr de telefon de contact la adresa de e-mail: [email protected] sau prin SMS la 0785 2194677.

Important de știut:

– ultima zi de înscriere va fi 22 noiembrie 2015;

– lista va cuprinde 350 de copii. În momentul în care lista va fi  completată (adică se vor înscrie 350 de copii) se va face o listă ”de rezervă”, pentru situația în care unii copii sevor retrage sau nu li se va confirma prezența (a se vedea mai jos);

– în perioada 23 noiembrie 2015 – 4 decembrie 2015 părinții vor fi contactați pentru a confirma prezența copiilor înscriși. În cazul în care nu vom reuși să luăm legătura cu părinții pentru a confirma participarea, copiii respectivi vor fi scoși de pe lista moșului și vor fi trecuți cei de pe lista de rezervă;

– evenimentul va începe la prânz și va fi organizat într-un spațiu din nord -vestul Londrei. Vom reveni cu mai multe detalii în curând!

Până în prezent și-au exprimat dorința de a da o mână de ajutor lui Moș Crăciun: Eastlines serviciu de coletărie, Totolino Clown, Librăria Cărți Românești și Academia de Fotbal Eagles.

Larisa Aramă

Secretara lui Moș Crăciun

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Marko Bela strigă: DISCRIMINARE! “UDMR nu susţine votul prin corespondenţă.”

Să plâng fără trufie