in

Român judecat pentru crimă: a legat și bătut un cuplu de bătrâni, apoi a omorât-o pe femeie pentru 300 de lire sterline

Știri UK: Român judecat pentru crimă: el a legat şi bătut crunt un cuplu de britanici apoi a ucis-o pe femeie, în vârstă de 86 de ani, fiind găsit vinovat pentru crimă de judecătorii din Marea Britanie. Nici soţul femeii, în vârstă de 88 de ani, nu a scăpat nevătămat, lăsat în stare gravă.

A fost găsit vinovat de crimă într-un atac descris drept „sălbatic” și „dincolo de orice justificare” potrivit lbc.co.uk.

Jurații l-au condamnat în unanimitate pe tânărul de 34 de ani în două ore și 15 minute, după ce i-au auzit afirmațiile potrivit cărora a rănit-o pe doamna Walker doar după ce a „alunecat” pe o băutură vărsată și a călcat-o pe piept, după ce aceasta „a căzut” în timpul atacului său.

Adolescent de 17 ani moare la Londra după o luptă uriașă de stradă care a implicat „100 de bărbați cu macete”

Știri UK: Român judecat pentru crimă

Vasile Culea, un român în vârstă de 34 de ani, a fost găsit vinovat de crimă de un tribunal din Marea Britanie. Bărbatul, care intrase în casa unui cuplu de octogenari ca să le fure toţi banii, nu s-a limitat la jaf. I-ar fi legat de mâini şi de picioare şi i-ar fi torturat până ce trupul femeii a cedat. Nici soţul acesteia nu a scăpat nevătămat, fiind în stare gravă, potrivit lbc.co.uk.

Nenorocirea a avut loc pe 20 ianuarie, iar pe 24 octombrie un juriu l-a găsit vinovat pentru crimă, după ce a ucis-o pe femeie. A fost însă achitat pentru acuzaţia de tentativă de omor, după ce a încercat să îi ia viaţa şi bătrânului, soţul femeii.

Doi bătrâni, chinuiţi de un român

Trupul neînsufleţit al femeii a fost găsit în bucătărie de echipajele de urgenţă, cu leziuni cerebrale grave. Soţii Walker fuseseră agresaţi cumplit, povestesc medicii englezi. Tânărul român, care şi-a recunoscut între timp fapta, a fost găsit vinovat de moartea bătrânei – Freda Walker. Vasile Culea este judecat şi pentru tentativă de omor în cazul soţului victimei.

Echipajele de intervenţie au ajuns la locuinţa din Langwith Junction, Derbyshire, alertaţi de vecinii celor doi. În urma atacului feroce din data de 20 ianuarie, hoţul ar fi vrut să plece cu suma de 30.000 de lire sterline, economiile de-o viaţă ale cuplului. Dar ca să afle unde sunt banii, i-a trecut pe bătrâni prin caznele Iadului. Până la urmă, a pus mâna pe 300 de lire sterline din geanta femeii, pentru care aceasta a plătit “preţul vieţii”. Criminalul se speriase de un sunet de pe stradă.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 5 In medie: 4.2]

Fără roboți doar oameni

Campania „Fără roboți, doar oameni” atrage atenția asupra importanței de a păstra o față umană în serviciul oferit clienților

dorm pe strazi londra

Londra, numărul persoanelor care dorm pe străzi a crescut masiv: ”Începem să vedem efectele grave ale crizei”