in

Campania „Fără roboți, doar oameni” atrage atenția asupra importanței de a păstra o față umană în serviciul oferit clienților

Din ce în ce mai multe companii au început să folosească personaje bazate pe inteligența artificială pentru a se ocupa de problemele clienților, dar discuțiile cu chatboții le dau bătăi de cap oamenilor

În ultimii ani, roboții au devenit foarte populari în departamentele de servicii pentru clienți ale companiilor mijlocii și mari, în defavoarea angajaților umani.

Indiferent dacă ai nevoie de ajutor pentru a programa un zbor, pentru a vorbi cu o companie de telefonie mobilă sau de sprijin pentru transferurile de bani, primul care îți răspunde la întrebare este un robot, denumit simplu chatbot sau bot. Nu de puține ori însă, când s-au confruntut cu cele mai simple întrebări din partea clienților, chatboții s-au dovedit lipsiți de valoare. Rezultatul: mulți clienți s-au simțit frustrați, chiar nerespectați.

Opal Transfer susține cu voce tare: fără roboți, doar oameni!

Opal Transfer, o companie internațională de transfer de bani demonstrează că există locuri în care roboții nu pot înlocui oamenii. Această afirmație este susținută sus și tare prin noua campanie media numită „Fără roboți, doar oameni”, care descrie poate unele dintre cele mai neplăcute momente în care clienții au avut de-a face cu serviciile unui chatbot. Mai mult decât atât, campania atrage atenția asupra importanței conxiunii umane.

De la mesaje telefonice automate care te trimit într-un labirint de opțiuni, cerând să apăseși în continuu diferite butoane, până la chatboți care îți oferă același răspuns fără a oferi soluții la reclamații – mai mult ca sigur, ai experimentat sau ai auzit până acum de aceste situații. În plus, unele companii taxează clienții în plus pe fiecare minut doar pentru că doresc să vorbească cu oameni și nu cu roboți, în timp ce altele nici măcar nu afișează un număr de contact.

„Campania noastră – Fără roboți, doar oameni – ne reamintește despre importanța conexiunii umane, care este foarte apreciată la Opal Transfer. În activitatea noastră, îmbrățișăm tehnologia și cele mai recente tendințe și le folosim pentru a oferi transferuri de bani online rapide, sigure și ușoare. Dar când vine vorba de a ne servi clienții și de a răspunde preocupărilor acestora, suntem o afacere cu față umană 100% și stăm de vorbă cu ei la telefon sau online în limba lor. Punem accent deosebit pe menținerea unei relații profesionale, dar apropiate cu clienții noștri, bazată pe încredere și respect. Această conexiune umană nu poate fi replicată de un robot”, a explicat directorul general al Opal Transfer, Gita Petkeviča.

Mesajul companiei este clar și vocal și este menit să scoată în evidență caracteristica distinctivă a Opal Transfer: sprijinul uman.

Oamenii preferă să vorbească tot cu oameni

La Opal Transfer, echipa internațională de operatori te întâmpină și te asistă în 10 limbi străine, inclusiv în română, bulgară, letonă, lituaniană și poloneză timp de 7 zile pe săptămână. Poți vorbi în limba română cu operatorii la telefon, pe WhatsApp și pe canalele de socializare. Scopul este ca toți clienții să se simtă ascultați, înțeleși și serviți cu atenție. În plus, este o promisiune pe care Opal Transfer a făcut-o clienților săi în urmă cu aproape două decenii: să-i ajute să se bucure de o viață mai bună în Marea Britanie. Pentru mulți nou-veniți în Marea Britanie, primirea de sfaturi financiare în limba lor reprezintă un beneficiu extrem de valoros

„Credem că, dacă acești clienți au avut încredere în noi cu banii lor, bani pentru care au muncit atât de mult și i-au economisit pentru a-și întreține familiile și rudele de acasă, singura modalitate de a-i răsplăti este aceea de a fi alături de ei de fiecare dată când au nevoie de noi. Fie că este vorba despre transferurile de bani și finanțele lor sau despre un sfat util care să îi ajute să se integreze în Marea Britanie, îi asistăm în limba lor maternă”, a detaliat directorul general al Opal Transfer.

Conexiunea umană are o valoare pe care roboții nu o pot reproduce – cel puțin nu încă, iar aceasta se traduce nu doar prin ajutor rapid și personalizat pentru clienți, ci și prin empatie, conversații cu subtastanță și prin capacitatea de a lega relații. Simplu spus, oamenilor le place să vorbească cu alți oameni!

Opal Transfer se bazează pe comunicarea directă

Compania cu sediul la Londra se ocupă de transferuri de bani din 2003. Pe atunci, trimiterea de bani în străinătate însemna întâlnirea față în față cu oamenii, scanarea documentelor și operarea cu numerar la sucursala companiei. Acum, clienții beneficiază de o platformă online modernă și de o aplicație mobilă unde pot trimite bani în toată Europa cu doar câteva click-uri și pot plăti transferurile în câteva secunde prin transfer bancar sau card de debit. Singura constantă în acești ani a fost grija față de clienți.

Opal Transfer se bazează pe o echipă de 50 de oameni care lucrează în Marea Britanie și în alte 4 țări pentru a menține și păstra această legătură specială cu clienții săi și pentru a le oferi transferuri de bani rapide, sigure și ușoare. Pe termen lung, compania își propune să continue să investească în dezvoltarea aplicației mobile și a serviciilor de transfer de bani și să rămână fidelă angajamentului de a servi interesele clienților săi.

Articole similare

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 3.7]

Românul de 22 de ani care a violat trei femei în Marea Britanie a fost condamnat pe viață

roman judecat crima

Român judecat pentru crimă: a legat și bătut un cuplu de bătrâni, apoi a omorât-o pe femeie pentru 300 de lire sterline