in

Suceava: Microbuz de Marea Britanie, burdușit cu țigări de contrabandă

Un microbuz înmatriculat în Marea Britanie, plin cu țigări de contrabandă a fost interceptat, marți, 13 aprilie, de polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Siret.

Aceștia au observat la aproximativ 3 km față de linia de frontieră un microbuz marca Mercedes Benz Sprinter, înmatriculat în Marea Britanie, care se deplasa dinspre frontiera de stat către localitatea Costişa.

Ce marfă de contrabandă mai transportă românii în Marea Britanie… Țigări și bere confiscate în Germania

„Colegii noștri au acționat pentru interceptarea şi oprirea autovehiculului în cauză, iar în urma unor activități specifice, mașina a fost descoperită abandonată, în curtea unui imobil din localitatea Costișa, în interiorul acesteia observându-se mai multe colete cu țigări. În urma celor constatate, microbuzul şi țigările au fost transportate la sediul poliției de frontieră, unde, în urma inventarierii, a rezultat cantitatea de 80.960 de pachete cu țigări, de diferite mărci, de proveniență Duty Free și Belarus”, se arată într-un comunicat al Poliției de Frontieră, potrivit Monitorul de Suceava.

Marfa, în valoare de 947.232 de lei, a fost ridicată în vederea confiscării, iar microbuzul înmatriculat în Marea Britanie, în valoare de 25.000 de lei, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

Polițiștii de frontieră încearcă acum să afle cine erau beneficiarii țigărilor de contrabandă pentru a-i putea trage la răspundere. Ancheta se derulează împreună cu un procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuți.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

VIDEO ȘOC – Răpire ca în filme în estul Londrei. Un bărbat a fost lovit cu pumnii și băgat cu forța într-o dubă

Atac îngrozitor în Anglia. Tânăr de 18 ani, mutilat pe viață. I-au amputat mâna cu o macetă