in

Tânăr de 18 ani, omorât în stradă de un adolescent de 17 ani. Zeci de mii de înjunghieri în Anglia și Țara Galilor – VIDEO

Un tânăr în vârstă de 18 ani, a fost înjunghiată aseară, 1 august, în Mansfield, Nottinghamshire.

Liam Peters a fost dus la Centrul Medical din Nottingham, unde a murit la scurt timp. Un adolescent de 17 ani a fost arestat sub suspiciunea de omor și rămâne în custodia poliției.

Locuitorii au declarat că Liam era un „băiat minunat”. „Ce pot să spun? Poliția nu este niciodată aici, decât dacă se întâmplă ceva de genul acesta și obișnuiau să patruleze tot timpul”, a spus un localnic.

Altul a adăugat: „Este dezgustător. Aceasta a fost o stradă cu probleme, dar în cei 13 ani în care am trăit aici nu a existat niciodată așa ceva. Este șocant.”

„Nu-mi vine să cred că ceva de genul acesta s-a întâmplat doar la câteva uși de mine, în mod normal, este o stradă liniștită”, a continuat acesta.

Terry Marsh, în vârstă de 79 de ani, a spus: „Am locuit aici 40 de ani și era o stradă minunată, dar s-a înrăutățit în ultimii ani. Soția mea nu vrea să iasă noaptea, doar încuiem ușa la 19:00”.

Ultimul raport privind crimele comise cu arme albe în Marea Britanie este extrem de critic. Anul trecut, în Anglia și Țara Galilor s-au înregistrat peste 44.000 de cazuri de atacuri cu cuțite, cifrele fiind cele mai mari de la începerea monitorizării unor astfel de atacuri.

Rata omuciderilor în Marea Britanie a crescut, de asemenea, cu o treime în ultimii cinci ani, iar crimele comise cu cuțitul au crescut cu 70%, relevă raportul realizat de Comisia pentru probleme interne din Marea Britanie.

Raportul subliniază că violența în rândul tinerilor a crescut semnificativ, fenomenul devenind o „urgență socială”.

Reducerea serviciilor pentru tineri și creșterea numărului de exmatriculări din școli – reprezintă cauze aflate în spatele creşterii numărului de atacuri cu cuțit comise în ultimii zece ani.

Tânăr român de 20 de ani, omorât la stația de metrou Queensbury din Londra

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Panică și haos în centrul Londrei. Stația Bank, evacuată în această dimineață

Noua „distracție” a londonezilor: Atacurile cu macete. Un bărbat a fost hăcuit în nordul Londrei