in

Buzău: Tânără româncă din Marea Britanie își pierde viața într-un accident cumplit în drum spre aeroport

Buzău: Tânără româncă din Marea Britanie își pierde viața într-un accident cumplit în drum spre aeroport

Un tată și fiica sa au murit într-un accident cumplit în care au fost implicate patru mașini, pe șoseaua de centura a municipiului Buzău.

Bărbatul își conducea fiica, rezidentă în Marea Britanie, la aeroport, atunci când s-a produs nenorocirea.

Din primele investigații a reieșit că mașina în care se aflau tatăl și fiica a fost lovită de un autoturism care venea pe contrasens. După impact, mașina lor a fost proiectată într-o dubă, potrivit Observator.

Bărbatul mort în accident este Mihail Costachi, maseur apreciat în Focșani. El era însoțit la momentul accidentului de una dintre fiicele sale, Andreea, pe care o conducea la aeroport.

Român ucis într-un accident auto îngrozitor în Scoția. Vinovatul a fugit de la locul faptei

„În cumplitul accident, petrecut într-un ceas nenorocit , când alții au greșit în trafic, minunatul și neegalabilul meu cuscru Mihail Costachi și fiica sa, Andreea Costachi, au plătit cu viața . Dumnezeu să -i odihnească în pace! Nu te voi uita niciodată om minunat, om blând și binefăcător! Nevinovații au plătit cu viața, tatăl își conducea fiica de numai 33 de ani la aeroport. Adio, dragii mei! Mă sfâșie o durere cruntă, am petrecut de Sfântul Crăciun, împreună …Doamne, nu e drept! …”, a scris un apropiat al familiei.

Tatăl, în vârstă de 61 de ani și fiica, în vârstă de 33 de ani, au fost scoși de echipajul de descarcerare și duși la Spitalul Județean din Buzău. Medicii nu reuşit să îi țină în viață.

Și primarul municipiului Focșani a transmis un mesaj după accident.

„Mare tragedie în Focșani: Mihail Costachi, un om deosebit și un maseur extraordinar, care aducea alinare multor oameni suferinzi, s-a stins din viață în spitalul din Buzău, în urma unui accident de circulație care a avut loc pe centura aceluiași municipiu! Din păcate, în accident, a decedat și una dintre fiicele sale, Andreea, care se afla în autoturism! Mihail Costachi era un om sufletist și minunat, cu un mare caracter și cu un respect deosebit pentru oameni! Drum lin printre îngeri, domnule Mihail!”, a scris el.


…Buzău: Tânără româncă din Marea Britanie își pierde viața într-un accident cumplit în drum spre aeroport…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 3.5]

Unul din zece cadre medicale din Londra nu este vaccinat anti-COVID

Unul din zece cadre medicale din Londra nu este vaccinat anti-COVID

Fost bancher britanic alege să renunțe la viața de consum. Vinde ouă ca să trăiască

Fost bancher britanic alege să renunțe la viața de consum. Vinde ouă ca să trăiască