in

Taximetriștii români, apreciați în UKPe fondul scandalului mediatic în care românii sunt acuzați ca iau locurile de muncă britanicilor, managerului unei companii de taxiuri din Crawley a declarat public că șoferii români care lucrează pentru el au ”contribuit crucial la dezvoltarea companiei sale”.

Oli Thayre, managerul companiei Metro Cars din Crawley, a ținut să le mulțumească românilor pentru “contribuția incredibilă” la buna funcționare a comunității și la dezvoltarea companiei pe care o conduce, se arată într-un articol publicat de cotidianul local Crawley and Horley Observer. Thayre a reacționat după ce parlamentarul Henry Smith a declarat că ”este șocat de faptul că românii fură slujbele britanicilor în Crawley”.

Managerul Metro Cars a subliniat că fără șoferii români compania sa ar fi avut de pierdut. Acesta a spus că: ”Șoferii din Romania sunt profesioniști, iar satisfacția clienților este greu de descris. În cinci ani, am reușit să creștem numărul șoferilor de la 50 la 80. Am avut clienți din corporații care ne sunau și spuneau că vor șoferi romani.

Thayre a mai specificat și că nu sunt mulți britanici care vor să lucrezi ca taximetriști, iar românii sunt angajați foarte buni.

George Betianu, managerul companiei Media Cars London, pentru care lucrează peste 100 de români ca șoferi, spune de asemenea că angajații români sunt foarte valoroși pentru o companie. ”În general, majoritatea angajaților români lucrează cu foarte multă determinare, ambiție, iar beneficiile pe care le aduc unei companii sunt foarte mari. Astfel, pentru un angajator, naționalitatea celor care lucrează pentru el nu poate fi mai importantă decât motivația acestora.”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Documentare româneşti la festivalul de film Ready Steady Doc!

OSCAR 2012: “The Artist”, cel mai bun film