in

The Big Walk – implică-te în lupta împotriva crizei de locuințe. Eveniment organizat de asociația caritabilă Shelter

 The Big Walk – implică-te în lupta împotriva crizei de locuințe

Pe 10 decembrie 2020, oameni din toată Marea Britanie pot lua parte la evenimentul The Big Walk, organizat de Shelter, alăturându-se astfel cauzei naționale de luptă împotriva crizei de locuințe.
Printre participanți se vor afla și vedetele TV Bradley și Barney Walsh – tată și fiu, cunoscuți din serialul TV premiat Breaking Dad, precum și Ed Byrne, actor de comedie, invitat frecvent la emisiuni de televiziune.
Starurile TV se vor alătura publicului larg în acest demers de strângere de fonduri pentru serviciile de asistență oferite de organizația caritabilă (în condițiile de siguranță impuse de pandemia de COVID-19).

Bradley și Barney Walsh – The Big Walk, 10 decembrie 2020

La fiecare 3 minute o familie rămîne fără adăpost


Știați că cele mai recente cifre oficiale arată că în primele luni ale pandemiei, la fiecare trei minute, o familie din Anglia a rămas fără adăpost? Urmează o iarnă grea și este clar că serviciile de asistență oferite de Shelter pentru găsirea unei locuințe sunt mai importante ca niciodată.
Bradley și Barney, alături de cățelușa lor iubită Lulu, vor face o plimbare pe câmpurile din vecinătatea casei lor din Essex, profitând astfel și de aer curat. Însă acest eveniment se adresează oricui, indiferent de loc sau distanța parcursă. Fie că alegi să te recreezi la sat, ori poate preferi o plimbare prin oraș, poți opta să mergi 3, 5 sau 10 kilometri pentru o cauză nobilă.


Bradley Walsh a declarat:

„Abia aștept plimbarea prin Essex, împreună cu fiul meu, Barney, și cu Lulu, cățelușa familiei, și să mă alătur astfel celor câtorva mii de oameni din toată țara care vor face mișcare pentru a sprijini lupta pe care Shelter o duce cu criza de locuințe. Acest an a fost unul extrem de greu pentru foarte multe familii, dar această pandemie ne-a arătat că împreună putem face lucruri mari. Așa că, oriunde te-ai afla, înscrie-te la The Big Walk, pentru a-i ajuta pe cei fără adăpost.”

The Big Walk – implică-te și tu!


Din cauza crizei economice provocate de coronavirus, multe familii se confruntă pentru prima oară cu riscul de a rămâne fără adăpost și au nevoie de ajutorul organizațiilor caritabile ca Shelter pentru a depăși cu bine această situație.
Prin înscrierea la The Big Walk și strângerea de fonduri, poți avea un impact semnificativ oriunde ai fi. Spre exemplu, 5 lire înseamnă că un consultant poate oferi sprijin și consiliere online, 10 lire ar putea echivala cu un apel telefonic la numărul de urgență Shelter, iar 40 de lire ar acoperi costurile unei ședințe detaliate cu un consilier pe probleme de locuințe.

The Big Walk – 10 decembrie 2020


Polly Neate, director executiv Shelter, a declarat:

„Impactul devastator pe care l-a avut COVID-19 a dus la adâncirea crizei de locuințe. Serviciile noastre de asistență sunt la mare căutare, cu mii de apeluri de la persoane fără adăpost sau care sunt pe cale să-și piardă locuința și care ne cer ajutorul.
Ne luptăm din răsputeri să ajutăm cât mai mulți oameni să-și găsească sau să-și păstreze locuința, dar din cauza numărului crescând al celor care ne solicită ajutorul, avem nevoie urgentă de sprijinul populației. Evenimentul The Big Walk este o ocazie minunată de a te bucura de o plimbare în aer liber; totodată, fiecare pas făcut oferă un plus de speranță familiilor care se confruntă cu cea mai grea perioadă a vieții lor.”

Oricine se poate înscrie la The Big Walk


Oricine se poate înscrie la The Big Walk în mod gratuit, fără riscuri legate de COVID-19.

10 decembrie este ziua cea mare, dar participanții pot face plimbarea oricând, între 7 și 13 decembrie. Pentru mai multe detalii și pentru a te înscrie, vizitează https://thebigwalk.shelter.org.uk/.
Pentru cele mai recente recomandări legate de coronavirus în zona ta, vizitează www.gov.uk/coronavirus

Articole similare:

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Vicepreședinte PSD: „În Europa nu se deschid secții de votare. Să vină diaspora acasă să voteze cu PNL”

Club de noapte din Londra lăsat fără licență pentru că nu a respectat carantina