in

Ce a pățit o femeie din Marea Britanie la o clinică dentară din România. Mărturia ei face furori pe internet

”Numele meu este Nicoleta Micle și vreau să împărtășesc prima mea experiență la Clinica Dent Complet. Am ajuns la această clinică deoarece am avut probleme foarte grave cu dantura mea. Aceasta s-a deteriorat în timp, ajungând să-mi pierd aproape toți dinții. Viața mea socială și profesional a avut de suferit din acest motiv. Eram descumpănită, mi-a fost foarte frică, moralul meu era la pământ. Mi-am făcut o mie de planuri și scenarii despre cum se va desfășura intervenția, despre ce fel de oameni voi întâlni acolo.

Toate planurile mele s-au năruit în momentul în care am deschis ușa clinicii. M-au întâmpinat OAMENI MINUNAȚI acolo, chiar din primele minute petrecute acolo s-au străduit să-mi ofere tot comfortul și acea convingere că sunt unde trebuie. Din primele minute petrecute acolo am realizat că acolo funcționează o echipă foarte bine sudată, o echipă tânără și energică, o echipă:

Dedicată meseriei, o echipă cu un înalt nivel al

Empatiei față de pacient (tot timpul m-au întrebat dacă nă doare, sau cum mă simt).

Nu a existat necunoscut, echipa m-a informat tot timpul care este pasul următor.

Talent – trebuie să ai și mână și ochi pentru această meserie, acești dinți trebuie să fie frumoși și utilizabili.

Comunicarea și empatia au format cea mai frumoasă și eficientă echipă de-a lungul întregii intervenții

Dr. Nicu Iuga si Nicoleta Micle

Operativi – au fost ca un ceas elvețian, au  muncit foarte bine împreună, s-au completat exemplar:

Motivați să-mi readucă zâmbetul, la propriu pe buze (m-am ferit atât de mult să zâmbesc de-a lungul anilor, nu mai știu să zâmbesc).

Profesioniști – am descoperit de asemenea gredul înalt de profesionalism la care se lucrează în această clinică, echipamentele moderne cu care sunt dotate cabinetele și timpul scurt de execuție a lucrării.

Lejeritatea în act

Ehilibrul în tot ceea ce fac și

Tenacitatea sunt alte atribute descoperite în această clinică.

Mi-au fost inserate 6 implanturi într-o singură ședință. Nu am simțit durere sau discomfort în timpul intervenției. Nu am avut dureri sau umflături după intervenție.

Intervenția a fost executată de dl. doctor Nicu Iuga, căruia vreau să îi spun un mare ”MULȚUMESC”.

Recomand cu cea mai mare încredere să apelați la serviciile acestei clinici și la această echipă minunată: Dent Complet.

Visezi la un zâmbet sănătos și funcțional?

Se poate! La clinicile Dent Complet din Cluj-Napoca vei găsi o echipă multidisciplinară dedicată sănătății tale dentare. All-In-One clinic. De la radiologie dentară 3D, scanare digitală intraorală și până la chirurgie maxilo-facială, fără a fi nevoie să părăsești clinica. Cu zeci de cazuri clinice tratate pentru pacienți din România sau străinătate, echipa de medici supra specializati au experiență în tratarea cu succes a cazurilor clinice dentare complexe.

Alege varianta unui zâmbet natural, complet funcţional, cere detalii pe email [email protected] sau Whatsapp +40 741 263 646.

dentcomplet.ro

Facebook: DentComplet

Dantura complet refăcută într-o singură zi? Este posibil așa ceva? Cât costă un implant dentar total?

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 8 In medie: 3.8]

elev 15 ani ucis

Elev de 15 ani înjunghiat mortal în fața unei școli din Huddersfield. ”Școala este complet devastată de eveniment”

Chris Eubank Jr., antrenat de tatăl său pentru lupta cu Conor Benn