TOȚI cei care sosesc în Marea Britanie, obligați să facă TREI teste COVID

Toți cei are sosesc în Marea Britanie vor trebui să facă trei teste COVID, autoritățile fiind îngrijorate cu privire la tulpinile mutante.

Secretarul pentru sănătate, Matt Hancock, va oferi detalii despre noile sisteme azi, 9 februarie, în Camera .

Cei care sosesc din zeci de țări cu risc ridicat, de pe „lista roșie”, vor trebui să aibă un test negativ făcut cu 72 de ore înainte de călătorie și apoi să fie examinați din nou, de două ori, în timpul unei carantine de 10 zile la hotel.

Marea Britanie: S-a stabilit data la care intră în vigoare carantina la hoteluri. Regula se aplică pentru 33 de țări

Ceilalți călători vor trebui, de asemenea, să prezinte un test negativ efectuat înainte de a veni în Marea Britanie, apoi să facă alte două teste, în timp ce sunt în izolare acasă sau în alte spații de cazare private.

Potrivit Daily Mail, este posibil ca oamenii să fie nevoiți să plătească pentru teste.

Cu toate acestea, nu este clar dacă testele vor trebui să fie PCR sau flux lateral. Un test PCR la privat costă 120 de lire sterline, dar kiturile rapide sunt mult mai ieftine.

Călătorii din toate țările sunt deja obligați să aibă un test negativ făcut în ultimele 72 de ore și să se izoleze timp de 10 zile.

Ministrul Mediului, George Eustice, a insistat că sistemul „carantinei la hoteluri” va fi implementat conform planificării, de luni, 15 februarie, în ciuda faptului că guvernul încă nu a semnat niciun contract cu unitățile de cazare.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Brexit: Mărfuri mai scumpe cu până la 50% din cauza noilor formalități vamale

Marea Britanie: 10 ani de închisoare pentru cei care mint cu privire la țara de unde vin. 1.750 de lire sterline vor trebui să plătească cei care intră în carantină la hoteluri