in

TRAGEDIE: motociclist român mort în accident la Londra

Marian Suruianu avea doar 25 de ani, era din Galaţi şi marea sa pasiune erau motocicletele. Atracţia faţă de vehiculele pe două roţi avea să îi aducă însă sfârşitul în noaptea dintre 20 și 21 martie, pe unul dintre cele mai mari bulevarde din Londra. Motocicleta Suzuki pilotată de tânărul gălăţean a fost spulberată în impactul cu un alt vehicul, ciocnirea fiindu-i fatală tânărului.

 

CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV ! Ultimele clipe ale românului ucis de tren în Chadwell Heath

Din câte se pare, totul s-a întâmplat chiar în momentul în care motorul condus de gălăţean a intrat în intersecţia dintre Hyde Park Street şi Bayswater Road. Din cauze încă neprecizate, acesta a lovit în plin un taxi, după care a fost proiectat într-o altă maşină. Forţa impactului a fost devastatoare pentru tânărul din Galaţi, poliţiştii nemaiputând decât să pronunţe decesul, imediat după sosirea la faţa locului.

Conform presei din Marea Britanie, în accident ar mai fi fost rănită o persoană, pasageră în taxiul cu care s-a ciocnit iniţial motocicleta lui Marian. Poliţia londoneză a deschis o anchetă pentru a stabili cine se face vinovat de această tragedie, scrie viata-libera.ro

ALȚI UTILIZATORI AU CITIT ȘI:

Român lovit de tren în Chadwell Heath. Este nevoie de bani pentru repatriere

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

UKIP: Bombele de la Bruxelles – consecința libertății de circulație din UE

Să fii gay e o boală contagioasă! Asta crede jumătate din personalul medical al Europei