in

Sheffield, un băiat de doar 12 ani a fost acuzat de uciderea unei femei, a dat cu mașina peste ea

Un băiat de 12 ani a fost acuzat de uciderea unei femei, asistent social, cunoscută ca o persoană “caldă, iubitoare și dedicată”. Femeia a fost călcată de mașină în Sheffield. Marcia Grant, în vârstă de 60 de ani, a murit după ce a fost lovită de vehicul în fața casei sale din zona Greenhill a orașului, miercuri, în jurul orei 19.10, scrie The Guardian.

Băiatul, care nu poate fi identificat din cauza vârstei sale, a fost găsit de poliție la scurt timp după aceea și arestat sub suspiciunea de crimă. Asupra lui s-au găsit si arme contondente. Vineri, poliția din South Yorkshire a anunțat că tânărul a fost acuzat de crimă. El va apărea sâmbătă în fața tribunalului pentru minori din Sheffield.

Citește și: Tragedie în Anglia, român de 29 de ani ucis de o mașină condusă de un șofer beat

Un băiat de 12 ani a fost acuzat de uciderea unei femei

Grant, care a fost descris ca fiind un “suflet frumos” în omagiile lăsate la fața locului, era asistent social și îngrijitor familial. Se crede că împărțea casa familială cu etaj cu soțul ei și cei doi băieți. Într-o declarație făcută publică prin intermediul poliției, familia ei a declarat că se luptă să se împace cu “pierderea enormă”.

Ei au spus: “Marcia a fost o soție, mamă, bunică, soră și prietenă caldă, iubitoare și dedicată și un stâlp al comunității sale. Pierderea ei a trimis deja unde de șoc prin toți cei care au cunoscut-o sau au fost suficient de norocoși să fie incluși în orbita ei. Cerem intimitate în acest moment, în timp ce se fac investigații suplimentare și familia încearcă să se obișnuiască cu această pierdere enormă.”

Vecinii au continuat să lase omagii florale la locul faptei, pe Hemper Lane, vineri dimineață. Pe o felicitare, lăsată de o femeie vizibil supărată, scria “Îmi pare atât de rău pentru pierderea voastră. A fost un suflet frumos”.

Citește și: Alternativă pentru fumătorii din Anglia, guvernul pune bani la bătaie: femeilor însărcinate le oferă 400 de lire sterline

Primele rezultate ale anchetei

Se crede că femeia a fost lovită în timp ce ieșise de pe aleea cu pietriș din fața casei și se îndrepta spre mașina ei, miercuri, în jurul orei 19:00. Ofițerii de la poliția din South Yorkshire, serviciul de ambulanță și serviciul de pompieri și salvare s-au grăbit să ajute, dar Grant a fost declarată moartă la fața locului, a declarat forța de ordine.

Inspectorul șef Andrea Bowell a declarat: “Va fi o perioadă profund dureroasă pentru familiile celor implicați în acest incident și aș dori să le cer să le fie respectată intimitatea în timp ce încearcă să înțeleagă ce s-a întâmplat.”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 5]

Interzisă conducerea cu navigator satelitar

Noua regulă a Codului Rutier interzice conducerea cu navigatorul satelitar, amendă de până la 1.000 de lire sterline

Britanicii apelează jocurile de noroc

Britanicii apelează tot mai mult la jocurile de noroc pentru a face față crizei, a plăti facturi sau cumpăra hrană