in

Un grup de români terorizează un oraș scoțian. Fură tot ce prind!

Locuitorii orașului scoțian Stirling sunt îngroziți de furturile care au loc în magazinele din localitate și dau vina pe mai mulți români. Potrivit șerifului Robertson, hoții români au devenit o „problemă serioasă”, relatează dailyrecord.co.uk.

 

Doi dintre ei, Felician Anghel şi Raj Zamfir, au fost condamnaţi la câte şase luni de închisoare pentru furt de încălţăminte de la Sports Direct, pe 7 aprilie.

Un altul, Robert-Valentin Ardeleanu, a primit tot şase luni, pentru furt de îmbrăcăminte de la Debenhams, pe 11 aprilie.

Potrivit instanței, Ardeleanu a acționat alături de alte două persoane, ceea ce dovedește că furtul a fost organizat. Celelalte două persoane așteaptă să fie judecate în legătură cu aceeași faptă.


Şeriful Robertson a declarat: “Este clar din ceea ce s-a spus că a fost o acţiune deliberată, organizată şi aţi mers acolo cu echipamente care să evite detectarea obiectelor furate.”

“Există o problemă deosebită în această jurisdicţie cu persoane din România care săvârşesc furturi din magazine în Thistles Shopping Centre. Este necesară o pedeapsă exemplară.”

 

Ardeleanu riscă să fie deportat de către autorităţile de imigrare după ispășirea pedepsei.

Zeci de români locuiesc în mașini, pe străzile Londrei: „E mai bine decât în România”

Trei români au fost urmăriți cu elicopterul în Marea Britanie pentru furtul a trei miei

Un englez terorizează România. A participat la un jaf ca-n filme la scurt timp după ce a ieșit din pușcărie

A golit contul unui pensionar de 80 de ani. Român arestat în Wolverhampton

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Prima întâlnire a reprezentanților din UK pentru Congresul Diasporei. Veniți să îi cunoașteți și să le spuneți doleanțele voastre!

British Airways se gândeşte la clienţi. O nouă ofertă în plan.