in

Prima întâlnire a reprezentanților din UK pentru Congresul Diasporei. Veniți să îi cunoașteți și să le spuneți doleanțele voastre!

„Români din toate colţurile lumii, uniţi-vă! Românii din UK sunt aşteptaţi sâmbătă, 21 mai 2016 să îşi cunoască reprezentanţii la Congresul Românilor de Pretutindeni, la discuţii pe diferite subiecte de interes comun.

Adresa la care se va ţine evenimentul este “Epic Dalston Events Hall” 13 Stoke Newington Rd, N16 8BH, Londra, între orele 13:00-16:00. Capacitatea sălii este de 400 de persoane. Intrarea este gratuită, mulţumim frumos Restaurantului Românesc Cornelius şi Epic Dalston Events Hall.

Invitaţia la întâlnire se adresează comunităţii româneşti din UK, iar intrarea se face în limita locurilor disponibile.

Singura condiţie de participare la eveniment, este aceea ca invitaţii să nu îşi uite acasă cei “7 ani de acasă”! Lista celor ce doresc să reprezinte comunitatea românească din UK este:

Larisa Aramă – confirmat

Alex Marius Ostafe –confirmat

Tommy Tomescu – confirmat

Gheorghe Mirel Prisăcaru – confirmat

Paul Andreianu – confirmat

Florinel Biciușcă – confirmat

Emilian Corneliu Păduraru – confirmat

Mario Cozma – confirmat

Cristian Stîncanu – pending

Cristina Irimie – pending

 

Organizator: Diaspora Din Londra Oficial, cu sprijinul Restaurantului Românesc Cornelius şi Epic Dalston Halls Parteneri media: Ziarul Românesc și Anunţul de UK.

Congresul Diasporei. Un nou termen pentru trimiterea semnăturilor. Dovada rezidenței, aceeași ca și în cazul votului prin corespondență

A strâns cele 500 de semnături. Cine este primul român care vrea să reprezinte comunitatea din UK la Congresul Diasporei?

Congresul Diasporei, cu scandal. Tomescu: „Suntem sabotați!”. Deputatul Aurelian Mihai: „Prelungim termenul pentru depunerea listelor cu semnături”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Jumătate dintre români cred că PCR era mai bun decât actualele partide politice

Un grup de români terorizează un oraș scoțian. Fură tot ce prind!