Au tâlhărit peste o sută de turişti şi au trimis în ţară 250.000 de euro

Un grup de şase români sunt acuzați că au tâlhărit peste 100 de turiști care au vizitat muzeul Luvru și palatul Versailles, reușind să trimită în România în urma escrocheriilor lor suma de 250.000 de euro, relatează Ştirile Pro TV.

Potrivit ouest-france.fr, cei șase români s-au prezentat, marți, în fața unui tribunal din Paris, sub acuzația de furt în grup și escrocherie.

Bărbaţii, cu vârste cuprinse între 35 și 61 de ani, au acționat între octombrie 2017 și iulie 2018. Ei acționau în grupuri de câte trei, prefăcându-se că fac fotografii, unul dintre ei distrăgându-le atenția turiștilor.

Modul de operare al celor șase a fost descoperit de polițiști după ce au urmărit imaginile de pe camerele de supraveghere.

Potrivit sursei citate, ancheta a demonstrat că cei șase acționau la Paris din 2010 și că au reușit să trasfere în România peste 250.000 de euro.

Șeful acestora, care ducea o viață de lux, a fost identificat. Cei șase au călătorit în ultimii zece ani în Austria, Elveția, Anglia, Italia, Cehia și Spania.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Petrecere pe stradă în Leicester, înainte ca orașul să fie închis din cauza COVID-19

Settled status: Cetățenii europeni mai au la dispoziție exact un an ca să aplice pentru rezidență în Marea Britanie