Marea Britanie, vaccin care protejează împotriva Covid și a gripei într-o singură doză

O nouă mega-fabrică de vaccinuri ar putea face ca un vaccin combinat pentru Covid-19 și gripă să fie administrat britanicilor vulnerabili în mod regulat în viitor, potrivit șefului său.

Centrul de vaccinuri

Centrul de fabricație și inovare a vaccinurilor (VMIC) din Oxfordshire urmează să se deschidă la sfârșitul acestui an și va începe să facă doze pentru a fi utilizate într-o „campanie de revaccinare”, dacă este necesar din 2022.

Directorul executiv al acestuia, Matthew Duchars, a declarat că un producător lucrează la un proiect de vaccinuri împotriva coronavirusului și gripei combinate într-o singură injecție.

Mai convenabil

El a declarat pentru Daily Telegraph: „Se va economisi mult timp și ar fi mult mai convenabil să se facă o singură doză, deci este ceva la care ne vom uita și noi, dezvoltatorii și producătorii de vaccinuri.”

„Să presupunem că trebuie să oferim un vaccin sezonier, iar oamenii au nevoie de un vaccin pentru gripă și unul pentru Covid și altul pentru altceva. Dacă le puteți pune pe toate într-unul, atunci este evident că este de preferat ”.

Duminica vaccinării la biserica românească din Bristol. Numai serul Pfizer

Program NHS

NHS se pregătește să deruleze un program de vaccinare dublă în toamna următoare, pentru cei peste 50 de ani și alte persoane cu afecțiuni medicale preexistente solicitate să se înscrie pentru un vaccin Covid-19 într-un braț și un vaccin antigripal în celălalt.

Guvernul așteaptă semnarea finală de la Comitetul mixt pentru vaccinare și imunizare înainte de a da undă verde campaniei de rapel.

În această săptămână, toți cei din Anglia cu vârsta de 16 și 17 ani sunt invitați să se vaccineze prin medicul lor de familie, o farmacie locală sau o clinică.

Serviciul național de rezervare administrat de NHS este în prezent închis pentru această grupă de vârstă din cauza unei probleme tehnice, dar se așteaptă să fie deschis în câteva zile.

Încă nu este clar dacă în cele din urmă li se va oferi vaccinul și celor sub 16 ani.

Unii experți consideră că vaccinurile Covid-19 vor trebui administrate anual, cel puțin pentru grupurile cele mai vulnerabile, din cauza pericolului ca imunitatea la coronavirus să scadă în timp.

Poate fi necesară, în plus, actualizarea vaccinurilor pentru a viza noi variante ale virusului, care ar putea să se sustragă efectelor vaccinurilor existente.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 3.3]

Duminica vaccinării la biserica românească din Bristol. Numai serul Pfizer

Româncă de 24 de ani, fiica unei consiliere PMP, găsită decedată într-o cameră de hotel din Londra