Vaccinul Pfizer, INTERZIS femeilor însărcinate! Guvernul britanic va plăti despăgubiri dacă vaccinul va provoca daune

Guvernul britanic a acordat gigantului farmaceutic Pfizer o despăgubire legală, protejându-l de a fi acționat în judecată, ceea ce va permite ca vaccinul împotriva coronavirusului să fie lansat în Regatul Unit încă de săptămâna viitoare.

Departamentul de Sănătate și Asistență Socială a confirmat o despăgubire care protejează compania farmaceutică de acțiuni în justiție, ca urmare a oricăror probleme cu vaccinul.

Guvernul a schimbat, de asemenea, legea în ultimele săptămâni, pentru a oferi protecție tuturor companiilor precum Pfizer, care vor avea imunitate în cazul unor complicații provocate de vaccin.

Personalul NHS care furnizează vaccinul, precum și producătorii de medicamente, sunt, de asemenea, protejați.

Vaccinul va fi pus la dispoziția celor cu vârsta peste 16 ani și nu va fi disponibil pentru femeile însărcinate, din cauza lipsei de date despre modul în care acesta ar putea să le afecteze pe ele și fătul. Aceste consecințe sunt încă analizate, scrie The Independent.

Marea Britanie a reușit să licențieze primul vaccin anti-COVID fără aprobarea Agenției Europene a Medicamentului. Cum a fost posibil așa ceva și ce legătură are cu BREXIT


Vaccinul Pfizer / BioNTech a fost autorizat marți, 2 decembrie, de Agenția de reglementare a medicamentelor și produselor medicale, în temeiul regulamentului 174 din Regulamentul Medicinii Umane din 2012, ce permite utilizarea temporară a unui medicament fără licență, în caz de urgență, cum ar fi o pandemie.

Într-o conferință de presă, Ben Osborn, directorul general al Pfizer Marea Britanie, a refuzat să explice de ce compania avea nevoie de o despăgubire.

„De fapt, nu dezvăluim niciunul dintre detaliile referitoare la niciunul dintre aspectele acestui acord și, în special, la clauzele de răspundere”, a răspuns acesta.

Directorul executiv al Agenției de Reglementare a Medicamentelor și Produselor de Sănătate (MHRA) a declarat că „nu s-a sărit peste etape” în analiza siguranței vaccinului.

June Raine a spus: „Recomandarea a fost dată doar de MHRA, în urma celei mai riguroase evaluări științifice a fiecărei date, astfel încât să îndeplinească standardele stricte necesare de siguranță a eficacității și a calității.”

Ea a spus că Institutul Național pentru Standarde Biologice va testa în mod independent „fiecare vaccin care iese pe piață” pentru a se asigura că îndeplinește standardele de siguranță.

Ministerul Sănătății și Asistenței Sociale din Marea Britanie a confirmat existența unei despăgubiri pentru Pfizer și a adăugat că guvernul va adăuga vaccinul împotriva coronavirusului pe lista vaccinărilor acoperite de Legea privind plățile pentru daunele cauzate de vaccin.

Aceasta prevede o singură plată de 120.000 de lire sterline pentru persoanele cu dizabilități permanente sau rănite ca urmare a unei vaccinări aflate pe listă.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 1]

ISTRATE NEAGOE NICOLETA și EMIL CIUBOTARIU, cei doi reprezentanți ai PSD ce deschid listele în Diaspora

Român condamnat la 10 ani pentru viol, în Guildford. Fugise în România în timpul procesului