in

Vântul puternic a distrus o parte a cupolei „The O2 Arena” din Londra – VIDEO

Vântul puternic a distrus o parte a cupolei „The O2 Arena” din Londra

O gaură imensă a apărut în cupola „The O2 Arena” din Greenwich, vântul deosebit de puternic distrugând partea laterală a celebrei săli de concert.

Imagini șocante distribuite de martori pe rețelele de socializare arată că prelata arenei a fost deteriorată de furtună.

„Arena #O2 este distrusă #StormEunice”, a scris o persoană pe Twitter în această după-amiază, potrivit My London. Un alt videoclip arată ruptura dintr-un alt unghi cu legenda: „Arena O2 tocmai s-a deschis #StormEunice”.

Aproximativ 1.000 de persoane au fost evacuate din zonă de pompieri. Comandantul Stației de pompieri din Londra, Chris Kamara, a declarat: „Pompierii au izolat zona pentru a se asigura că nimeni nu a fost rănit de alte resturi care au căzut. Nu a existat nicio prăbușire sau daune structurale ale clădirii, dar datorită naturii materialului de pânză care acoperă The O2, acesta s-a desprins în timpul vântului puternic și arată destul de dramatic. Echipajele au asigurat locul, iar O2 este acum închis.”

O avertizare de cod roșu de vreme rea a fost emisă de Biroul de Meteorologie pentru Londra și sud-estul Angliei. Avertizarea este în vigoare între orele 10:00 și 15:00, vântul având cea mai mare forță în jurul prânzului, scrie My London.

Furtuna Eunice: Cea mai mare viteză a vântului înregistrată vreodată în Anglia: Aproape 200km/h

Două camioane au fost răsturnate pe M4, în Țara Galilor de Sud și imagini șocante filmate în Cornwall arată cum furtuna dărâmă un copac uriaș care s-a prăbușit într-un parc. De asemenea, au existat perturbări majore pe aeroporturile din Londra.

British Airways a anulat peste 130 de zboruri pe aeroporturile Londra Heathrow și City, șoferii au fost avertizați să facă doar călătorii esențiale, iar atracțiile turistice majore au fost închise.

Cel puțin 436 de zboruri către, dinspre sau în interiorul Regatului Unit au fost anulate astăzi. Pe Heathrow, 20% din zboruri au fost anulate – iar pe aeroportul London City au fost anulate 16% din curse.

Operatorii feroviari au anulat toate serviciile, punctele de trecere M4 și M48 Severn au fost ambele închise, iar Royal Mail a suspendat livrările și a închis birourile de livrare în toate zonele care intră sub incidența codului roșu.

Podul M2 Medway din Kent a fost închis în ambele direcții între Rochester și Maidstone din cauza vântului puternic, iar M40 lângă Northampton a fost închisă între nodurile 10 și 11 din cauza unui camion răsturnat.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 5]

Furtuna Eunice: Cea mai mare viteză a vântului înregistrată vreodată în Anglia: Aproape 200km/h

Tânăr de 20 de ani ucis în fața stației de metrou Burnt Oak

VIDEO – Tânăr de 20 de ani ucis în fața stației de metrou Burnt Oak