in

Un român care muncește în Anglia, amenințat pe DN1: „Nu ai ce căuta cu mașina asta aici”


Un șofer român care muncește în Marea Britanie și care venise acasă în concediu, a fost amenințat cu pistolul de un instructor auto, după o șicanare pe DN1, pe Valea Prahovei.

Potrivit Antena 1, tânărul a povestit că totul s-a întâmplat, în urmă cu o săptămână, pe Valea Prahovei, în timp ce se îndrepta către Bușteni.

„Stăteam în coloană pe Valea Prahovei când, din senin, el a început să claxoneze (la volan era soția lui) fără motiv, spunând că eu nu am ce să caut în România cu această mașină cu numere de Anglia”, a scris tânărul pe Facebook.

„Am coborât din mașină pentru că el tot mă înjura cu capul pe geam și, surpriză, omul m-a amenințat că îmi trage un glonț în cap”, a continuat tânărul.

Problemele ar fi început după ce femeia, aflată la volanul unui autoturism marca Opel Astra, a început să depășească pe DN1, pe linie continuă, coloana de mașini.

Instructorul auto, aflat pe scaunul din dreapta, coboară din mașină și se preface că scoate pistolul pe care îl avea într-un toc la brâu.

Cei doi au avut un schimb de replici, iar șoferul venit în concediu a revenit la mașină, după ce a observat că un alt șofer, aflat în spate, filma incidentul.

„Am sunat la 112, iar la Bușteni am fost opriți amândoi. El a fost încătușat, iar pistolul era de jucărie, cu capse. Domnii polițiști, când au văzut că este de jucărie, l-au descătușat și nu i-au dat nicio amendă sau altceva. Am depus plângere penală”, a mai scris tânărul pe Facebook.

Mașinile cu volan pe dreapta ar putea deveni istorie în România. Ministerul Transporturilor se pregătește să le interzică
Marea Britanie: Anunțuri de circulație în limba română pe autostrăzi

Român suspect de crimă în Anglia, arestat la Dej. Cazul este nerezolvat de 6 ani