in

Universități din Marea Britanie vin să recruteze studenți în România

Zece universități importante din Marea Britanie vin în România pentru a concura cu marile centre universitare care încep admiterile după Bacalaureat, scrie realitatea.net.
Sesiunea de admitere cu răspuns pe loc are loc pe 13 și 14 iulie, la sediul EDMUNDO din București și se adresează celor care doresc să urmeze un program de licență, de masterat sau chiar de MBA în Regatul Unit.Pentru universitățile din Marea Britanie acceptul poate începe de la 7, deoarece pentru aceste universități notele contează mai puțin decât profilul și abilitățile reale ale candidatului.

Sesiunea de admitere este organizată sub forma unui interviu de 15 minute cu reprezentantul universității, iar la final, candidatul va afla dacă este acceptat și, de asemenea, pe ce burse se poate baza.

Documentele necesare pentru admiterea cu răspuns pe loc constau în prezentarea foii matricole și a adeverinței sau a diplomei de bacalaureat (pentru absolvenții de liceu), respectiv a adeverinței de licență (pentru admiterea la master). Pentru cei care nu au atestat de limba engleză, universitățile acceptă fie atestatul de limbă de la examenul de bacalaureat, dacă rezultatul este B2 sau pot susține un test de echivalare cu reprezentanții universităților la o data ulterioară.

Anglia Ruskin University, Birmingham City University, Coventry University, NAVITAS, University of Essex, University of Greenwich, University of Hertfordshire, University of Northampton, University of Suffolk și University of West London sunt cele 10 universități care vin în România.

Vești bune pentru studenții români din Marea Britanie. Dar și pentru cei care doresc să studieze aici

Studenții europeni încep să ocolească Marea Britanie. Scădere dramatică a înscrierilor

Studiu: Studenții români din străinătate nu se simt discriminați, în contextul socio-politic actual

Theresa May vrea întărirea parteneriatului cu „principalul promotor al extremismului islamist în UK”

Studiu. Vechiul Testament, de două ori mai violent decât Coranul.