in

Acestea au fost AJUTOARELE lui Moș Crăciun în 2015. Vă așteptăm și la anul!

Ziarul Romanesc Weekly, împreună cu restaurantul românesc Crystals of London, Bogdanys Art Group, My Romania School (Floriana Mitroi), sponsorii și voluntarii de la Donații-dăruiește un pic de fericire și Diaspora din Londra Oficial au reușit să aducă zâmbete pe chipul a 350 de copii.

În semn de mulțumire pentru sprijinul acordat puteți citi, mai jos, câteva rânduri din partea sponsorilor acestei ediții a Serbării Pomului de Crăciun, dar și din partea celor care au contribuit prin activitatea lor la reușita întâlnirii dintre Moș Crăciun și copiii românilor din Londra.

Restaurantul cu specific românesc Crystals of London„Nu promitem «mâncare ca la mama acasă», din păcate gustul copilăriei nu îl mai regăsim decât în locul unde am crescut. Putem afirma cu mândrie că în restaurantul nostru veți găsi cea mai gustoasă și de calitate mâncare autentică tradițional românească. Gătită cu atenți și pasiune, cu ingrediente și produse aduse direct din țară, mâncarea are aromă și savoare românească.

Crystals of London vă invită să petreceți un Crăciun autentic, cu mâncare și muzică românească. De asemenea, pentru Revelionul 2016, lista invitaților speciali este „bogată”: Ionuț & Doinița Dolănescu, Maria Ciobanu, Irina Loghin și Jean Paler. Pentru rezervări și informații, sunați la 0756 3066 376/0208 965 3937, www.crystalsoflondon.co.uk. Adresa: 2 Agate Close, Twyford Abbey Road, NW10 7FJ.”

Bogdanys Art Group personaje de poveste by DJ Raoul

„Este cea mai completă echipă de entertainment din Londra.

Aceștia pot anima orice fel de petrecere, zile de naștere, botezuri sau, pur și simplu, îl pot trimite în vizită pe Moș Crăciun. Sună acum la 07808235575 pentru a afla mai multe. Echipa Bogdanys Art Group este formată din Ursitoare, Mikey, Minnie, Frozen Show Charactes, clowni, minioni… și povestea continuă.

My Romania School

Este prima școală complementară în limba română înființată în Londra în urmă cu trei ani de Iris Radulian. La My Romania School copiii învață limba română, istoria și geografia României și multe altele. Școala este coordonată de Florian Mitroi.

TransferGo

Oferă un serviciu online de transfer de bani în peste 39 de țări. Pentru toate tranzacțiile comisionul fix perceput este de doar £0.99, iar cursul valutar este unul extrem de favorabil, fiind apropiat de cel al BNR şi afişat în timp real. Transferul se face online, www.transfergo.com, direct in contul destinatarului la orice bancă din România si durează o zi lucrătoare, suma de bani fiind garantată la destinație. TransferGo este notat 9.8 de către clienții săi pe website-ul independent de recenzii trustpilot.co.uk.

Eastlines – serviciul de coletărie

Şi în acest an Eastlines – serviciul de coletărie a sunat mobilizarea generală şi s-a pregatit intens pentru perioada cea mai aglomerată a anului, cea din preajma Sărbătorilor de Iarnă. Venim în ajutorul lui Moş Crăciun şi va stăm la dispoziţie anul acesta cu:

          nu mai puţin de 7 autoutilitare în fiecare zi în Londra şi împrejurimi pentru ridicările de la adresă a comenzilor

          plecări în tranzit internaţional în fiecare zi a săptămânii, de luni până sâmbătă inclusiv

          preluarea comenzilor online pe website sau telefonic, pe 3 linii telefonice simultane cu operatorii noştri în fiecare zi (www.eastlines.ro;  08448845082 si 0208 200 4420)

          preluarea comenzilor in regim Drop Off la preţurile cele mai mici acum în două locaţii: depozit Watford şi depozit Harrow

          capacităţi mai mari la preluare, viteză în tranzit şi livrarea la adrese prin parteneriatul cu Fan Courier România

          serviciu de la uşă la uşă cu livrare oriunde, de la plicuri la mobilă, de la un kilogram la o tonă. Grăbeşte-te să trimiţi din timp cadourile celor dragi! Moş Craciun nu trebuie să întârzie!

Alexandra Style – Salonul care dă contur frumuseții tale!

„Frumusețea este mai mult o stare de spirit, vitalitate, armonie, iubire. Deși ea nu are vârstă, frumusețea fizică are întotdeauna nevoie de îngrijire. Pentru mine, ca hairstylist, frumusețea înseamnă armonia perfectă între culoare, formă și trăsături”, spune Alexandra. Echipa Alexandra Style vă așteaptă cu drag la unul dintre cele două saloane: Hendon Central – 7 Watford Way, NW4 3JL, tel. 0208 202 8538 sau în Burnt Oak/Edgware – 255-257 Burnt Oak Broadway, HA8 5ED, tel. 0208 9528721.

Librăria ”Cărți Românești”

„Vă dorește ca frumusețea iernii să vă aducă împlinire, iubire și fericire, iar magia Crăciunului să vă cuprindă cu ecoul colindelor, cu dulcele miros al cozonacilor și cu imaginea celor dragi în suflet.

Crăciun fericit și un An Nou plin de împliniri! Nu uitați, cartea este un cadou mereu la modă! Intrați pe www.cartiromanesti.co.uk, alege cărțile dorite, selectează opțiunea ”ambalare cadou” (doar £0,50) și noi le livrăm, în 2-3 zile, oriunde în Marea Britanie. Tel. 0784 5564911.”

Super Financial Ltd – contabili acreditați de Institute of Financial Accountants (IFA) și The Association of International Accountants (AIA)

Nicolae Kaminski, accountants & business advisor, dorește să ureze sărbători fericite tuturor clienților companiei și nu numai. De asemenea, dorește să vă reamintească de faptul că, pe lângă gama largă de servicii de contabilitate puse la dispoziție, compania la care lucrează vă pune la dispoziție cursuri de calificare în contabilitate și turism. În doar câteva luni poți ajunge să lucrezi ca și asistent contabil, financial accountant, management accountant, consultant de turism de afaceri sau în multe alte poziții respectabile. Pentru mai multe informații sunați la 0757 0753160 / 0208 925 0070. Email: [email protected]. Adresă: Leyton Branch Office: 275 High Road Leyton London United Kingdom E10 5QN”

Școala de șoferi Formula 1

Oferă lecții de conducere pentru obținerea permisului categoria B, manual & automat, în deplină siguranță, cu instructori profesioniști și experimentați. Pentru a afla care sunt ofertele speciale ale lunii decembrie sunați la tel. 0787 217 8009 sau 0741 260 7433.

24/7 Dental

Fondatorul 24/7 Dental, medicul dentist Mihai Tanasiciuc, a venit cu un concept revoluţionar în Marea Britanie, în anul 2007, şi anume acela de a oferi servicii stomatologice 24/7 adică non-stop. Implementarea acestui concept necesită câţiva ani, logistică specială, un loc cu anumite caracteristici şi evident personal înalt calificat dispus să lucreze după un tipar momentan inexistent în stomatologia privată.

Dr. Tanasiciuc susţine că 95% din pacienţi nici măcar nu îşi imaginează potenţialul lor, mai precis felul în care pot arăta sau felul în care li se schimbă viaţa zâmbind mai bine, vorbind mai bine sau mestecând mai bine alimentele. Nu mai vorbim despre plusul de încredere în sine în momentul în care la fiecare zâmbet ţi se răspunde cu alt zâmbet tocmai pentru că persoana cu care vorbeşti agreează ceea ce vede.

Clinica 24/7 Dental doreşte să mulţumească celor 4.000 de pacienţi existenţi pentru încrederea lor , să le ureze numai bine celor care vor veni şi nu în cele din urmă SĂRBĂTORI FERICITE ŞI UN 2016 MAI OPTIMIST TUTUROR ROMÂNILOR”

Daniel Cocora – Magazin românesc în Ilford

Daniel Cocora deține două magazine cu specific românesc și o carmangerie în zona Ilford din estul Londrei. La magazinele sale puteți găsi tot timpul pâine proaspătă, coaptă în cuptoarele proprii, afumături de cea mai bună calitate (carnea este afumată natural, cu lemn de fag) prăjituri proaspete și produse de patiserie.

„Am încercat să facem diferența între noi și alte magazine românești. Părerea mea este că nu trebuie să ne îmbogățim peste noapte sau să ne scoatem investiția în două zile. Iar diferența este acum destul de clară pentru că noi creștem de la o lună la alta”, descrie Daniel Cocora afacerea sa, în câteva cuvinte.

Pentru cine dorește să viziteze Romanian Grocers din Ilfod, adresa este 1-2 oakfield road, IG1 1EF.

Nichifor Boca – Fresh Organic Products Ltd, distribuitor Aqua Carpatica în UK

„Crăciunul reprezintă un moment care ne aduce bucurii tuturor, copiilor de azi și de ieri.

Nu există o altă sărbătoare care să fie trăită atât de intens de către noi toți. În această lume în care atenția pentru lucrurile material și grija excesivă faâă de ziua de mâine ne întunecă adesea bucuria vieții, să ne amintim că nu suntem singuri. Hristos Domnul este cu noi și Crăciunul marchează tocmai această venire a Lui Dumnezeu în lume, prezența lui continuă. Să ne străduim să permanentizăm această bucurie sfântă, să o trăim, dăruind-o zilnic semenilor noștri.

La mulți ani, dragi români, oriunde vă aflați!

Nichifor Boca

AQUA Carpatica UK”

Maxy Ro Export (UK) Ltd

Este unul dintre cele mai mari depozite de produse românești din UK, unic distribuitor al produselor marca Facos Suceava și Killer SRL. Adresa depozitului este: Unit 5, Bowman Trading Estate, Westmoreland Road, Kingsbury, NW9 9RL, tel. 0208 204 3070. De asemenea, pentru a fi cât mai aproape de clienții săi, produsele importate de Maxy Ro Export pot fi găsite în lanțul de magazine Food4Less: 198 Station Road, Edgware, HA8 7AR; 194 Preston Road, Wembley, HA9 8PA; 198 Station Road, Colindale, HA8 7AR.

Cool Pizza și Brutăria Ambasador

Urează tuturor clienților un Crăciun binecuvântat, plin de bucurie și armonie și un an nou fericit!

Dacă ești prea ocupat să gătești sau dacă ai o petrecere/eveniment, Cool Pizza este soluția: mâncare rece, caldă, pizza, paste și desert direct la tine acasă! Mai multe informații la tel: 0208 908 0404/ 0208 904 4668/ 0773 4996 135.

CB Mortgage Services

Dacă dorești să afli cum poți cumpăra o casă în UK nu există o persoană mai profesionistă și mai informată decât Cristina Butacu, mortgage & protection adviser – CB Mortgage Services. Cu răbdare și profesionalism îți va oferi tot sprijinul necesar, trebuie doar să suni, pentru a afla mai multe detalii: 0770 2241 058 sau 0158 2519 186, [email protected].

Marius Samoilă, director SMY Electrical Contractor Ltd

Urează tuturor românilor Sărbători Fericite și un sincer LA MULȚI ANI!

Eagles Football Academy – Academia viitorilor campioni

Este prima și singura academie de fotbal românească din Londra. A fost înființată în anul 2014 de fostul fotbalist al FC Argeș și Universitatea Craiova, Gabi Dumitru. În prezent, la Eagles Football Academy învață fotbal peste 50 de copii români, cu vârste între 6 și 12 ani. Și copilul tău poate fi unul dintre ei. Antrenamentele au loc în fiecare săptămână, joia, de la ora 17.00 și sâmbăta și duminica de la ora 10.00, la Burnt Oak Leisure Centre, Watling Ave, Edgware, Middlesex, HA8 0NP, telefon: 07525 861045. Mai multe informații găsiți pe site-ul oficial al Eagles Footbal Academy, eaglesacademy.co.uk.

Grupurile “Diaspora din Londra Oficial” și ”Donații – dăruiește un pic de fericire”

Vă reamintesc de concertul caritabil cu Proconsul, de duminica, 13 decembrie, de la ora 19 la Crystals of London. Pentru detalii și bilete sunați la tel. 0785 2194677. Toți banii de pe bilete vor fi donați.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

António Semedo, în vizită la Eagles Football Academy: „Am văzut deja un Messi”

Pesedistul Manda își cere scuze pentru înjurături: „Afirmaţiile mele nu au legătură cu diaspora”