Cântăreața Rita Ora, criticată pentru încălcarea restricțiilor din Anglia. „A fost o eroare de judecată gravă și impardonabilă”

Cântăreața britanică Rita Ora a transmis că regretă faptul că a încălcat restricțiile impuse în Anglia pentru a da o petrecere de ziua ei de naștere, potrivit BBC.

Rita Ora a împlinit 30 de ani și a organizat, sâmbătă seară, 28 noiembrie, o petrecere într-un restaurant din vestul Londrei.

„Având în vedere restricțiile, am realizat cât de iresponsabile au fost aceste acțiuni și îmi asum întreaga responsabilitate”, a transmis ea într-un comunicat.

Aproximativ 30 de oameni au participat la petrecere, deși Rita Ora a descris evenimentul ca fiind doar „o mică adunare”.

Politia Metropolitană a confirmat că oamenii legii au mers la restaurantul Casa Cruz, după ce acolo a fost raportată o încălcare a regulilor de izolare.

„Îmi pare foarte rău că am încălcat regulile și, la rândul meu, înțeleg că asta i-a pus pe oameni în pericol. A fost o eroare de judecată gravă și impardonabilă”.

Londra: Vedetă din Premier League, agresată și jefuită la domiciliul său

Potrivit măsurilor în vigoare, în Anglia, până pe 2 decembrie, oamenii se pot întâlni doar afară. Pub-urile și restaurantele sunt închise, însă pot face livrări, iar oamenilor le este recomandat să nu interacționeze cu alții din afara gospodăriilor.

Politia poate interveni pentru a disipa grupuri mai mari de șase persoane, iar cei care ignoră avertismentul pot fi amendați cu sume de la 100 până la 3.200 de lire sterline.

BBC a mai scris că Rita Ora va plăti voluntar o amendă poliției.

Cântăreața nu este singura celebritate care încalcă regulile de izolare. În luna octombrie, Tammy Abraham, atacant la Chelsea, a prezentat scuze pentru că a fost naiv și a participat la o petrecere pentru a 23-a aniversare a sa.

În luna mai a acestui an, Kyle Walker de la Manchester City le-a scris susținătorilor clubului de fotbal după ce a încălcat restricțiile impuse în țară.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

FOARTE IMPORTANT! Ce se întâmplă cu zborurile din Marea Britanie de la 1 ianuarie, în lipsa unui acord cu UE

Românii care doresc să lucreze în Marea Britanie trebuie să aplice on-line pentru viza de muncă