in

Ajutorul pentru locuinţă (Housing Benefit)Din aprilie 2013, au aparut schimbări majore referitoare la beneficii, printre care şi reducerea sumei de bani acordată cu titlu de ajutor pentru locuinţă sau a reducerii spaţiului locuinţei acordate de stat.

Astfel, din aprilie 2013, dreptul chiriaşilor locuinţelor furnizate de consiliul local, la beneficiile pentru locuinţe, va fi redus în cazul în care Consiliul decide că imobilul acestora este prea mare pentru nevoile lor. Valoarea chiriei solicitate ca ajutor pentru locuinţă va fi redusă dacă aveţi una sau mai multe camere libere.

Acest lucru înseamnă că dumneavoastră va trebui să plătiţi mai mult pentru chirie. Un procent fix este folosit pentru valoarea chiriei utilizate, pentru a calcula cât de mult din ajutorul pentru locuinţă va fi redus, astfel:

14%, dacă aveţi un dormitor suplimentar.

25%, dacă aveţi două sau mai multe dormitoare suplimentare.

Limitele beneficilor totale din aprilie 2013

Un nou plafon, introdus la 15 Aprilie 2013, este stabilit pentru suma totală primită drept ajutor social ce poate fi solicitat. Primele zone ale Londrei ce vor fi afectate sunt Bromley, Croydon, Enfield si Haringey. Acest plafon va fi extins şi în restul ţării până la sfârşitul lunii Septembrie 2013. Limitele prevăzute sunt:

” £ 500 pe săptamană pentru cupluri (cu sau fără copii care locuiesc cu ei); “

£ 500 pe săptamană pentru familiile cu copii; “

£ 350 pe săptamană pentru o persoană singură.

Astfel, nu veţi primi o sumă care să depăşească aceste limite, chiar dacă în urma evaluării se confirmă că aţi avea nevoie de mai mult. Există unele excepţii; de exemplu, dacă dumneavoastră sau cineva din familie se califică pentru working tax credits, această reducere nu se va aplica.

Veţi continua să primiţi beneficiile pe care deja le-aţi pretins ca de obicei, cu excepţia ajutorului pentru locuinţă. În cazul în care beneficiile totale obtinute ar conduce veniturile dumneavoastră mai sus decât aceste limite săptămânale, ajutorul pentru locuinţă va fi redus.

Cele mai multe dintre beneficii sunt incluse în acest plafon:

Alocaţia pentru locuinţă (Housing Benefit);

Ajutor pentru venit (Income support), indemnizaţia de şomaj şi cea pentru ocuparea forţei de muncă (Jobseeker Allowance);

Alocatia pentru copii şi creditele de taxă pentru copii (Child Benefit and Child Tax Credit);

Alocaţia pentru tutore;

Ajutorul pentru îngrijitor;

Beneficiile de maternitate şi beneficiile pentru văduve plătite de către Departamentul pentru Muncă şi Pensii (DWP);

Alocaţie de invaliditate severă.

Este important să precizăm faptul că, plăţile indemnizaţiei unice nu sunt incluse în calcule; de exemplu, împrumuturile din fondurile sociale. Ajutorul de maternitate şi cel pentru adoptie plătite prin intermediul unui angajator nu sunt, de asemenea, incluse. Mesele gratuite la şcoală nu se iau în considerare la calcul. Plata întreţinerii pentru copii nu va fi luată în considerare ca venit atunci când plafonul pentru beneficii este calculat.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Cecilia Malmström: „Vom avea nevoie de mai multă imigrație”

2.000.000 de români sunt alcoolici