in ,

Anunț important: Secția Consulară a Ambasadei României la Londra își închide porțile

Începând cu 16 martie 2020 Secția Consulară a Ambasadei României la Londra îți suspendă serviciile cu publicul pe termen nelimitat. Anunțul a fost făcul pe pagina de Facebook:

”Dragi prieteni, pentru a proteja pe fiecare dintre dvs., cetățenii români aflați în Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, față de riscul epidemiologic reprezentat de coronavirus/COVID-19, Ministerul Afacerilor Externe/ Ministry of Foreign Affairs, Romania a aprobat suspendarea serviciilor consulare care presupun prezența publicului la Secția consulară a Ambasadei României la Londra. Prin urmare, programările stabilite pentru perioada următoare vor fi anulate.

Măsura este valabilă începând cu ziua de luni,16 martie 2020, pe o durată nedeterminată. Subliniem că această decizie este justificată de necesitatea de a evita situația în care aglomerările din spațiile de lucru ale Secției Consulare de la Londra pot constitui circumstanțe de propagare a COVID-19 în rândul cetățenilor români, fie că este vorba de cei care au nevoie de servicii consulare sau de cei care le prestează.

Articole similare:

Un mesaj electronic va fi transmis fiecărei persoane care a solicitat o programare prin intermediul platformei www.econsulat.ro.

Secția Consulară din Londra va continua să asigurare asistență consulară pentru cetățenii români aflați în situații deosebite și va efectua servicii consulare doar în situații de urgență, temeinic justificate, determinate de necesități deosebite (ex.: decese, accidente, acte solicitate de autoritățile locale în contextul pandemiei, etc.).

De îndată ce activitatea cu publicul va fi reluată, vom lua toate măsurile necesare pentru a asigura posibilitatea reprogramării tuturor solicitanților ale căror programări inițiale au fost anulate.

Vă mulțumim pentru sprijinul și înțelegerea pe care le dovediți și suntem încrezători că împreună vom reuși să depășim această situație deosebită!”

NOTAR IN LONDRA CRISTINA MIHALACHE BERTOLINI

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Coronavirus - Delay phase

Următoarea mișcare a guvernului Johnson împotriva coronavirusului: Campanie de informare cu spoturi publicitare

Document: Criza coronavirus în Marea Britanie va dura până în 2021. Peste 80% din populație se va infecta, numărul deceselor ar putea depăși 500.000