in ,

Următoarea mișcare a guvernului Johnson împotriva coronavirusului: Campanie de informare cu spoturi publicitare

Astăzi, 15 martie 2020, guvernul Marii Britanii lansează o campanie de informare ce include spoturi publicitare la TV.

În cadrul aceste campanii de senzibilizare, Matt Hancock, secretar în cadrul ministerului de sănătate, a transmis astăzi un apel prin care populația este îndemnată să rămână acasă timp de șapte zile dacă au temperatură ridicată sau o tuse continuă nouă.

Pentru prima dată, publicul va primi sfaturi, prin intermediul spoturilor publicitare de la TV. Spoturile publicitare vor avea în prim plan pe profesorul Chris Whitty, dublat de vocea actorului Mark Strong, și are ca scop informarea corectă cu privire la modalitășțile prin care se poate limita și întârzia răspândirea COVID-19.

Articole pe aceeași temă:

Această nouă fază are în prim plan limitarea extinderii virusului (”delay”) și mesajul principal este ca cei cu temperatură ridicată și tuse nouă continuă să se auto-izoleze.

Campania guvernamentală se va desfășura nu doar la TV, ci și în ziare și reviste, radio, website-uri, social media, panourile din stațiile de autobuz, etc.

Principalele declarații ale lui Matt Hancock:

  • ”Coronavirus este cea mai mare criză de sănătate publică cu care ne-am confruntat într-o generație. Continuă să se răspândească atât în Marea Britanie cât și în întreaga lume și trebuie să acceptăm că, din păcate, mulți dintre noi vom fi infectați.”
  • ”Guvernul și NHS lucrează 24 de ore pentru a lupta împotriva acestui virus. Trebuie să lucrăm împreună și să ne îndeplinim propriul rol în protejarea, de această boală, a noastră și a altora, dar și a NHS-ului. Această campanie extinsă se va concentra pe informarea publicului, astfel încât să ne asigurăm că aceștia știu exact ce ar trebui să facă pentru a se păstra pe ei înșiși și pe ceilalți în siguranță.”
  • ”Spălarea regulată a mâinilor timp de 20 de secunde sau mai mult rămâne singurul lucru important pe care îl poate face un individ, dar acum trebuie să solicităm oricui cu o temperatură ridicată sau o tuse continuă nouă – oricât de ușoară – să se izoleze și să stea acasă timp de șapte zile.” De asemenea, se încurajează căutarea de sfaturi online și să se evite, pe cât posibil, mersul la urgențe sau la GP
  • ”Combaterea acestui virus va necesita un efort național – toți avem un rol de jucat pentru a încetini răspândirea acestuia și pentru a proteja persoanele în vârstă și persoanele vulnerabile.”

Sfaturi și instrucțiuni pentru public

Și în această etapă spălatul pe mâini timp de 0 secunde sau mai mult este vital. De asemenea, atunci când o persoană strănută trebuie să arunce șervețelul în coș și să se spele pe mâini.

Campania lansată de guvern astăzi reiterează importanța căutării de sfaturi online (NHS.uk/coronavirus ) și nu la medicul de familie. De asemenea, persoanele cu simptome trebuie să evite să intre în contact cu persoanele în vârstă sau vulnerabile. Acolo unde este posibil, se încurajează accesarea site-ului 111 website și nu sunatul, astfel încât linia să rămână disponibilă pentru cei care au cu adevîrat nevoie.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Coronavirus. Marea Britanie pregătește izolarea persoanelor peste 70 de ani

Secția Consulară a Ambasadei României la Londra

Anunț important: Secția Consulară a Ambasadei României la Londra își închide porțile