in

Concert Bega Blues Band la Londra

Sunteţi invitaţi la un concert pe ritmuri de jazz & blues, care se va desfăşura în cadrul evenimentului artistic “Encore! Euro 2016”, organizat de Rich Mix în parteneriat cu Eunic London.

Bega Blues Band, cea mai longevivă trupă de blues din România, a luat naştere în 1983 ca urmare a întâlnirii dintre regretatul Bela Kamocsa – fondator şi basist al celebrei formaţii rock Phoenix – şi contrabasistul Johnny Bota. Trupa timişoreană a avut o carieră impresionantă, încununată de distincţii precum Premiul de Popularitate la Festivalul Muzical Privas (Franţa), Premiul pentru cea mai bună formaţie de blues din România în 2004, acordat de Uniunea Compozitorilor şi Societatea Română de Radio.

După moartea lui Bela Kamocsa, liderul grupului a devenit Johnny Bota, fondatorul primei facultăţi de jazz din Timişoara, înfiinţate în anul 2005.

Componenţa: Johnny Bota – bass, Mircea Bunea – chitară, Toni Kuhn – clape, Maria Chioran – voce, Lucian Nagy – instrumente de suflat, Vasile Dolga – tobe

Concertul are loc miercuri, 15 iunie, de la ora 9:45 pm, la Rich Mix Cultural Foundation, 35-47 Bethnal Green Road, London, E1 6LA

Mai multe detalii AICI

CITITI MAI MULT:

Atacul din Florida a fost revendicat de ISIS. Un extremist islamist a ucis 50 de persoane şi a rănit alte 53

Reprezentantul Ziarului Românesc participă la ceremonia anunțării rezultatului referendumului din 23 iunie

Brexit-ul este CONTAGIOS! Și germanii ar vota pentru ieșirea din UE

A bătut un pensionar până l-a băgat în comă. Abia fusese eliberat din închisoare

Trei britanici s-au trezit în Siria după o noapte de beţie. Au crezut că vor vedea delfini

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Reţetă dulce: Pricomigdale

Reclamele umilitoare, cenzurate de Sadiq Khan în reţeaua de transport public din Londra