in

Cursuri de formare pentru a lucra în industria turismuluiCursurile noastre de formare pentru consultanții de călătorie durează doar o lună și s-au dovedit a fi un real succes în ultimii doi ani. Persoanele care au urmat aceste cursuri lucrează în prezent în domeniu, în calitate de consultant de turism de afaceri sau în multe alte poziții respectabile.

Veţi lua parte la seminarii pe diverse tematici, precum scrierea unui CV, tehnici de recrutare, abilități de intervievare și construirea unei cariere.

Dacă lipsa de experienţă de lucru în Marea Britanie, în domenii precum călătoriile, turismul sau industria ospitalităţii, te opreşte în a obţine locul de muncă perfect, Super Ora Limited te poate ajuta să dobândești experiența necesară.

Cu sprijinul nostru, studenţi şi absolvenţi din Europa, Asia şi Africa au căpătat suficientă experienţă cât să le faciliteze obţinerea de interviuri şi chiar de joburi.

Cursurile noastre de formare se mulează nevoilor tale. Înscrieţi-vă şi progresaţi! Noi vă punem la dispoziţie asistenţă de specialitate şi veţi fi îndrumaţi de formatori cu multă experienţă.

Cursurile noastre de formare sunt special concepute în funcţie de cerinţele sectorului de călătorie, dar şi pe baza feedback-ului primit din industria turismului. De asemenea, sunt gândite pentru a vă pune în valoare abilităţile personale şi pentru a vă îmbunătăţi nivelul de competenţă.

Timpii de formare şi mediul de lucru sunt aspectele care ne deosebesc de mulţi alţi furnizori de formare. Veţi fi instruiţi în timp ce lucraţi cu situaţii reale şi nu teoretice. Noi vă oferim instruire pentru un loc de muncă.

Dacă sunteţi interesţi să obţineţi experienţă în industria turismului, să fiţi bine pregătiţi pentru oportunităţi profesionale în perioada următoare sau să avansaţi în carieră, contactaţi-ne!

Compania noastră vă va ajuta să începeţi cariera mult visată în doar câteva săptămâni. Departamentul nostru de plasare la un loc de muncă va sprijini candidații până la găsirea unui job. Cei mai mulți candidați sunt angajați înainte de absolvirea cursului.

Studenții primesc gratuit, pe viață, asistență în găsirea unui loc de muncă, precum și consiliere din partea mentorilor noștri. Absolvenții cursurilor noastre au cariere noi și interesante în companii aeriene, linii de croazieră şi agenţii de turism din întreaga lume! Puteţi afla mai multe informaţii accesând: www.supertime.co.uk

Repere de formare:

1. Prezentarea industriei turismului

2. Operaţiunile de zi cu zi ale agenţiilor de turism

3. Sistem de distribuţie globală (GDS) Sabre/Amadeus Training

4. Rezervări în timp real cu Sabre System

5. Contabilitate şi rezervări pentru agenţiile de turism

6. Scrierea CV-urilor şi tehnici de recrutare

7. Abilități de intervievare și construirea unei cariere

8. Referinţa va fi oferită sub formă de Consultant de Formare pentru Agenţii

Cursurile noastre sunt ideale pentru:

• persoane care studiază în prezent în turism sau sectorul ospitalier

• persoanele care au cunoștințe sau calificări în acest domeniu, dar care au nevoie de experiență practică

• persoanele care au experiență în alte ţări, dar au nevoie și de experiență în UK

• antreprenori sau proprietari de agenţii de turim mici, care doresc să fie instruiţi

• aceasta curs de formare este, de asemenea, potrivit pentru companii care vor să își instruiască propriul personal

• profesioniști în domeniu, aflați în tranzit în Londra și care vor să își îmbogățească cunoștințele

• anteprenori care doresc să îşi deschidă propria agenţie de turism

Cauţi un loc de muncă? Vrei o schimbare în cariera ta? Te interesează industria turismului şi ai nevoie de instruire şi experienţă? Vă invitam cu placere să aplicaţi pentru Sistemul de distribuţie globală (GDS) şi Agent de Turism/Agent de formare. Echipa noastră are experienţă în a vă pregăti, având, de asemenea, o acreditare IATA AND ATOL.

Adresa Noastra: 

275 High Road Leyton London E10 5 QN

(La doar 3 minute de mers pe jos de la staţia de metrou Leyton, în apropiere de librăria Leyton)

T: 02089250070 / 07570753160

www.supertime.co.uk

[email protected]

 

 

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Un traficant de persoane periculos a fost arestat în Irlanda de Nord

Premierul Ponta, urmărit penal pentru fals și spălare de bani. Și-a dat demisia din fruntea PSD