in

Furtuna Barra: Marea Britanie va fi lovită de vânt puternic, valuri de 10 metri și frig de -6°C

furtuna barra

Furtuna Barra care va lovi de mâine (7 decembrie) Marea Britanie va aduce zăpadă, vânt de peste 120km/h și ploaie puternică.

Biroul de Meteorologie a emis un avertisment care acoperă toată Anglia și Țara Galilor pentru mâine și până târziu în noapte, cu rafale puternice pe coastă – și valuri de 10 metri în largul coastei Irlandei de Sud-Vest.

Compania de cale ferată National Rail a avertizat cu privire la o posibilă întrerupere: „Nu au fost încă anunțate modificări pentru servicii de tren de marți, 7 decembrie; totuși, recomandăm cu căldură clienților să verifice călătoriile înainte de a pleca.”

Alte cinci zile de îngheț vin peste Marea Britanie. Vânt puternic de peste 100km/h și zăpadă

De asemenea, scrie Daily Mail, este posibilă și întreruperea „energiei electrice pe termen scurt” – o veste foarte proastă pentru familiile care au suferit deja zile întregi de întreruperi de curent după furtuna Arwen, care a afectat peste un milion de gospodării, pe 26 noiembrie.

Echipele de reparații se pregătesc pentru mai multe perturbări, după ce meteorologii au anunțat că liniile de electricitate ar putea fi doborâte din nou de furtună.

Zonele nordice vor fi cele mai afectate unde temperaturile pot scădea peste noapte la -6C.

Ministrul Energiei din Marea Britanie, Kwasi Kwarteng, a declarat pentru BBC că numărul de case rămase încă fără curent este „total inacceptabil”. El a spus: „În zilele noastre, 4.000 de oameni nu ar trebui să rămână fără energie electrică atât de mult”.


…Furtuna Barra: Marea Britanie va fi lovită de vânt puternic, valuri de 40 de metri și frig de -6°C…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 5 In medie: 3.4]

Anglia: Român arestat după ce a hărțuit o profesoară. O urmărea constant

Anglia: Român arestat după ce a hărțuit o profesoară. O urmărea constant

sosoaca botnita

Circ în Parlamentul României. Senatoarea Șoșoacă și-a pus BOTNIŢĂ