in

Human One, agenție de recrutare: „Ne susținem angajații să avanseze, să facă o carieră în domeniul hotelier”

Cu peste 20 de ani experiență în domeniul hotelier, Human One, este cel mai cunoscut nume printre agențiile de recrutare. Echipa noastră este formată din oameni cu ani de experiență în toate ramurile industriei și este oricând gata să ajute dacă este nevoie.

O mare parte din succesul nostru se datorează românilor care ne-au trecut pragul în toți acești ani și datorită dorinței lor de a munci și de a învăța lucruri noi, au găsit la noi un loc de muncă și un sprijin.

Din punct de vedere profesional suntem mândri să spunem că lucrăm cu cele mai prestigioase hoteluri, restaurante, cluburi și baruri din Londra, oferind clienților noștri servicii de calitate. În același timp, suntem una dintre puținele agenții care fac parte din Recruitment Employment Confederation (REC), asta însemnând că avem grijă ca toți angajații noștri să fie tratați corect și nediscriminați de către angajatori și, în același timp, noi avem obligația ca aceștia să fie plătiți corect și fără întârzieri.

În concordanță cu Agency Worker Regulations, fiecare angajat al agențiilor de recrutare trebuie să beneficieze de același salariu ca și un angajat al companiei hoteliere, iar agenția Human One respectă această regulă.

Echipa noastră este una dinamică și profesionistă, care încearcă să găsească potrivirea cea mai apropiată între candidat și job-ul respectiv. Îndrumăm candidații începând de la cum să redacteze un CV și până la cum trebuie să se prezinte la interviu și cum să-și „vândă” mai bine aptitudinile personale și profesionale.

În domeniul în care lucrăm se pune accent pe personalitatea fiecăruia și mai puțin pe experiența profesională,  fiind una dintre industriile unde se poate promova cel mai repede dacă ai ce îți trebuie: voință, perseverență, seriozitate și o personalitate debordantă. Percepția generală despre munca la curățenie în hoteluri este una pesimistă, considerându-se a fi un loc de muncă prost plătit, pentru persoanele care nu vorbesc limba engleză.

Human One nu se încadrează în aceste tipare,  agenția colaborează cu hoteluri de top, unde se cer anumite standarde de conduită personală și profesională. Mai mult decât atât, noi ne susținem angajații să avanseze, chiar să facă o carieră în domeniul hotelier. Avem multe exemple printre angajații noștri care au început de la munca de housekeeping și care au avansat, în scurt timp, ca supervisor, concierge, recepționist sau chiar manager de departament.

Consultanții agenției sunt persoane cu experiență în domeniul recrutării de personal și sunt capabili să identifice și să ghideze candidații în găsirea unui job care să se muleze pe aptitudinile și personalitatea fiecăruia. De asemenea, este important de menționat că agenția Human One pune la dispoziția celor interesați cursuri necesare în domeniu (de exemplu Food & Hygine, Customer Service, etc).

Echipa noastra: Director of Operations – Amber Whalley; Managing Director- Sebastian Dabrowski. Consultanți: Alina Taslaca 0792 187 1098 & Ela Velichi 0787 281 2451 (vorbesc limba română), Joanna Solak 0788 541 2003 (limba poloneză), Svetoslava Bacheva 0779 383 7446 (limba bulgară).

Pozițiile pentru care recrutăm: Room attendant (cameristă), Evening room attendant, House Porter, Linen Porter, Public Area cleaner, Housekeeping Supervisors, Luggage Porters, Kitcken Porters, House cleaners, Waiters.

 

Adresa noastră: Ground Floor, 9 Kingsway, WC2B 6XF.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

VIDEO impresionant. Pui de delfin, salvat de la moarte

Reprezentantul Ziarului Românesc participă la ceremonia anunțării rezultatului referendumului din 23 iunie