in

ATENȚIE! De luni va trebui să plătiți pentru a circula cu mașini poluante în Londra

ATENȚIE! De luni va trebui să plătiți pentru a circula cu mașini poluante în Londra

De luni, 25 octombrie, în aproape toată Londra va intra în vigoare taxa ULEZ ce va costa 12,50 lire sterline pe zi pentru mașini poluante.

Astfel, noua zonă ULEZ este de 18 ori mai mare decât actuala zonă centrală a Londrei, unde se plătea până acum această taxă și acoperă toate drumurile dintre cele două șosele circulare din nordul și sudul orașului.

Taxa de 12,50 de lire sterline pe zi este concepută pentru a „curăța aerul toxic din Londra” și pentru a aborda situația urgenței climatice.

Aplicarea noii taxe s-a confruntat cu critici grele din partea conservatorilor din capitală, care solicită întârzierea introducerii ei cu un an.

O nouă TAXĂ de poluare în centrul Londrei. Vezi dacă va trebui să plătești în cazul în care ajungi în zona ULEZ

Locuiești în Londra? Iată ce taxă va trebui să plătești de la 25 octombrie. Prețurile vor exploda

Primarul Londrei, Sadiq Khan, a fost întrebat dacă este tentat să extindă ULEZ în toată Londra. „Să așteptăm și să vedem care sunt rezultatele”, a spus primarul.

Zona centrală de emisii ultra scăzute din Londra (ULEZ), implementată în aprilie 2019 ar fi dus la o reducere cu 44% a emisiilor de dioxid de azot în centrul Londrei, potrivit primăriei.

Se așteaptă ca taxa ULEZ extinsă să strângă în jur de 1,9 milioane de lire sterline pe zi pentru primărie, bani ce vor fi folosiți pentru transportul public.

Serviciul de ambulanță din Londra și Brigada de pompieri din Londra se numără printre organizațiile care și-au modernizat flotele de vehicule cu unele mai puțin poluante înainte de extinderea ULEZ.

Luni, primarul va lansa noua zonă ULEZ la Parcul Olimpic Queen Elizabeth din Stratford – o zonă care va fi acoperită de taxă.


… ATENȚIE! De luni va trebui să plătiți pentru a circula cu mașini poluante în Londra …

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]

1.500 de arestări în Marea Britanie. Polițiștii au confiscat sute de săbii ninja, cuțite și macete

1.500 de arestări în Marea Britanie. Polițiștii au confiscat sute de săbii ninja, cuțite și macete

Aflux de sportivi străini la 4V Rally Raid în Constanța: „Ne plac raliurile din România”